Tak ta chyba asi postihla jenom část uživatelů centrum.cz, nevím, mně to každopádně ještě stále nefunguje.
Nejdou mi maily minimálně na Seznam a Gmail.
Teď jsem jim ještě napsal obsáhlejší jakoby reklamaci s popisem situace, ale už před cca 3 dny jsem jim dle návodu poslal ten chybový kód z jednoho nedoručeného mailu, takže by o tom měli vědět a dosud od nich nebyla žádná reakce. Ten mail s reklamací vypadá, že na
helpdesk@economia.cz normálně odešel.
Tak jsem zvědav jestli to vůbec hodlají nějak řešit a odpoví mi na tu reklamaci.
Mail u centrum.cz mám snad 20 let a něco takového nepamatuju. Jasně, že to člověk bere jako samozřejmost že to funguje a nic za to neplatí, ale nikomu bych to nepřál.
U takového operátora má člověk uzavřenu smlouvu a když je výpadek, tak člověk klasicky reklamuje , tady nevím, jestli mám při nefunkčnosti služby vlastně na něco nárok (mně by stačilo, kdyby fungovala).
Mail jsem dosud vždycky používal k podávání reklamací, řešení problémů, nenapadlo mne že nastane taková situace, že budu muset reklamovat samotnou mailovou službu.
Teď používám hlavně na mobilu přes prohlížeč. I kdybych si nakrásně stáhnul nějakou mailovací appku, tak to na situaci nic nezmění, ne?