Zdravím, vím, že na toto téma bylo už položeno otázek snad milion, ale rád bych věděl jak se na FB dostanu alespoň na nějakou podporu, kam mohu napsat.
Jsem si vědom, že jsem hlavní chybu asi udělal, že jsem měl FB propojený s emailem, kde bylo jméno.příjmení@gmail.com. Nepřijde mi, sice že bych nějaké primitivní heslo, ale dnešní technologie na prolomení hesel jsou někde jinde, případně jestli nešlo o nějaký únik ze strany FB.
Každopádně prolomili mi heslo a jelikož se to stalo v čase kdy jsem spal, tak jsem ani nemohl reagovat. Ve stejný čas bylo odebráno tel číslo, následně změněn email a odebrán email.
Nyní pokud se chci k profilu dostat, tak jsem v začarovaném kruhu, kdy se pokaždé dostanu k tomu, že reset hesla pošlou na hackerův email.
Smířil jsem se s tím, že profil zpět nedostanu, ale potřeboval bych docílit toho aby ho alespoň trvale zablokovali aby k němu neměl přístup nikdo, pokud jej nemohu získat zpět.
Měl jsem v přátelích cca 80 lidí, které reálně opravdu znám, tak jsem vytvořil profil nový a myslel jsem, že když profil nahlásí většina mých prátel, že se za mě vydává, tak, že ho odstaní a po nějaké době ten utomat vyblil, že profil zkontrolovali a že se za mě nevydává...
Prosím odpovědi typu neměl si stahovat blbosti a klikat na vše si nechte, v PC mám NOD Internet security a nic mi to nenašlo, stejně tak mám antivir i v mobilu a FB jsem používal především pro účely komunikace, proto bych rád zabránil tomu aby daný hacker mohl tuto komunikaci s ostatními jakoliv použít.
Předem díky za rady