paypal - dva učty

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod p3v4x 3. 10. 2023 18:45

ahoj u nově založeného účtu na paypalu ze včerejška nelze uzavřít účet a to i přes to že jsem se nejprve přihlasil mailem a heslem a nasledně 4 místním kódem u telefonního čísla pak jsem dal nastavení a pak klikl na zrušit účet a pak jsem přes vyskakovací okno dostal tuto hlášku:

Před zrušením účtu…
Došlo k problému, který je třeba vyřešit. (klik naPožádejte o pomoc služby zákazníkům -odkaz)

Jen ještě upozorním že starého účtu paypalu mi to po přihlášení nabídlo automaticky zrušit účet a u nového účtu paypalu ona hlaška:

Před zrušením účtu…
Došlo k problému, který je třeba vyřešit. (klik naPožádejte o pomoc služby zákazníkům -odkaz)

K otázce: když uzavřu starý účet neuzavřu i ten nový účet u paypalu?protože tam jsou stejná telefonní čísla u obou účtů?
p3v4x
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 3. 10. 2023 19:25

Kontaktuj podporu PayPalu. To je jediná autorita, která ti může pomoci problém vyřešit.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod p3v4x 4. 10. 2023 19:17

ahoj jsem zpět ted už řeším jednu maličkost. Jedná se o https://www.paypal.com/policydashboard/ ... liance/kyc

kde je informace: Čeká se na ověření dokladů a dále je tam doklad totožnosti a je tam na výběr:

1)cestovní pas
2)řidičský průkaz
3)státní průkaz totožnosti
4)officiální, státem vydaný průkaz totožnosti

nevím jestli mám zvolit 3 nebo 4 volbu

obavám se zneužití dokladu jak to tedy je v paypalu se zabezpečením před zneužitím občanského průkazu?
p3v4x
Junior

Odeslat příspěvekod eici 5. 10. 2023 12:13

To sa budeš musieť spýtať v paypal-e a ak im nedôveruješ hľadať inú službu.
eici
Junior