Amazon zasielka do Alzaboxu

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Marek.medved 21. 7. 2024 20:08

Je možne nejako nastavit aby bola zasielka doručena do Alzaboxu? Povodne na Adresu,bez toho aby som musel presmerovat zasielku. Amazon pickup na cz/sk nefunguje.
RME ADI2 DAC FS / TOPPING D10s & DX7 pro+ / E1DA 9038S / AQ DR Red
Woo Audio WA2 / Violectric V280FE / Beyerdynamic A20
E1DA Cosmos adc

V280FE na opravu p.Vrana.
S20FE /S24+
Marek.medved
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milsimr 22. 7. 2024 08:28

Myslím si, že nehrozí.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod r34ktor 22. 7. 2024 13:08

Nevím, jak je to na Slovensku, ale mě do ČR vozí zásilky z Amazonu FAN Courier, nebo UPS. A pokud je mi známo, ani jeden z těchto dopravců do AlzaBoxů nedoručuje.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stiglar 24. 7. 2024 11:44

Já mám bohužel zkušenost s tím, že co přijde z amazon přebírá zásilkovna a jejich doručení na adresu funguje tak, že jednou zavolají a pokud zrovna nemůžete, tak vám to nechají v první smluvním zasilkovna pointu co mají dál na trase... Neexistuje u nich, že by to donesli do budovy. Buď vy musíte ven nebo máte smůlu.
stiglar
Junior

Odeslat příspěvekod Marek.medved 24. 7. 2024 12:00

Mne to posiela DPD . Adresu ide pridat v amazone,neviem či pojde dorucit do alzaboxu ak zadam adresu toho boxu v objednavke. Ulozia na sklad v depe?

Standartne presmerujem zasielky,dojdu az na dalsi den do alzaboxu .Normalne na adresu s pinom alebo bez.
RME ADI2 DAC FS / TOPPING D10s & DX7 pro+ / E1DA 9038S / AQ DR Red
Woo Audio WA2 / Violectric V280FE / Beyerdynamic A20
E1DA Cosmos adc

V280FE na opravu p.Vrana.
S20FE /S24+
Marek.medved
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r34ktor 24. 7. 2024 19:24

Včera mi přišly dva balíky z Amazonu přes FAN (u nás je finální doručovatel Zásilkovna). Schválně jsem se díval, a manuální přesměrování přes jejich webovou stránku není možné. Teoreticky to jde, ale muselo by se to domluvit přes zákaznickou linku. Zásilkovna dle jejich stránek u nás už do AlzaBoxů nedoručuje, pouze do Z-BOXů.

A to doporučuji i tobě. Rozhodně bych neudával jako doručovací adresu AlzaBox. Zásilka pak může skončit kdoví kde. Až budeš mít sledovací kód od DPD, kontaktuj jejich infolinku a zeptej se na možnosti.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý