pripojte sa aj vy !

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod w@ter 6. 5. 2005 07:04

jedna sa o projekt, ktory pocita stisknutia vasej klavesnice a tuky mysky. [je sranda niekedy vidiet, kolko ste toho za jeden den natukali]. staci sa zaregistrovat, stiahnut si malicky programik, nainstalovat ho a uz to pocita. sem tam potom na server odoslete cislo kolko ste toho natukali a tam sa robia statistiky pre jednotlive krajiny. Slovensko dost zaostavalo, a preto sme sa s kolegom rozhodli zalozit slovensky team. just for fun

REGISTRUJETE SA TU - http://whatpulse.org/register/
STIAHNETE TO TU - http://whatpulse.org/downloads/1/
DO TEAMU SA PRIHLASITE TU - http://my.whatpulse.org/teams/jointeam.php?join=6468

ak by ste mali nejake otazocky abo dotazy - ICQ 281389032
Naposledy upravil w@ter dne 6. 5. 2005 08:08, celkově upraveno 1
w@ter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Howard 6. 5. 2005 07:09

Uff.
A odesila ten program nekam i co napisu? Neprohledava treba i muj pocitac, neodesila mejly, nezachycuje icq komunikaci, neni nasaklej spywarem? :)

btw To mi prijde mnohem smysluplnejsi se zapojit do nakyho vypocetniho BOINC projektu.

PS: Ve slove "vi" nepise se nahodou tvrde y? Nebo snad ve Slovenstine ne? :-)
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod w@ter 6. 5. 2005 07:18

som studentom informatiky na Tech. univer. takze prve co som zistoval bola odpoved na tvoju otazku a ten program komunikaciu neodchytava - odosiela na server paket v ktorom sa nachadzaju dve cisla - cislo poctu stlacenych klaves a cislo poctu klikov.

btw v projekte boinc - alebo Seti@Home som participantom - tu sa jedna o to ze moj procak uz slape na 100% a tento projekt ho uz nijak nezatazi :)

ako som napisal JUST FOR FUN
Naposledy upravil w@ter dne 6. 5. 2005 08:14, celkově upraveno 1
w@ter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Howard 6. 5. 2005 07:22

Jasny. Ja vim.
Ja jen, ze me takove veci hned napadaji, dnes je to zabezpeceni tak aktualni :-)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spamster 6. 5. 2005 07:46

"som studentom informatiky na Tech. univer."
tak tym by sa dalo ospravedlnit to VI , gramatiku tam nemate, co? :o)

"ne v slovencine sa pise vi - meke i lebo je to mnozne cislo (plural). "
to je sice pekne ale nie v tomto pripade...

ked to niekto cita tak to nikdy nemoze citat v mnoznom cisle, ze?
prostrednictvom jednych oci to precita vacsinou jeden clovek tak ho nemozes oslovovat zamenom v mnoznom cisle :o)))
spamster
Junior

Odeslat příspěvekod XellaR 6. 5. 2005 07:54

Vy napisat s makkym i to je sila chlape! :))Ten program je klasicky keylogger nie?To mu rovno poslite loginy a hesla na email, bude to jednoduchsie a bez programu ;)
XellaR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Howard 6. 5. 2005 07:57

Ale panove.
Samozrejme, ze kazdeho hned napadne, ze ten program toho muze odesilat vic, ale pokud odesila skutecne jen to, co ma, pak je to docela dobra sranda :-)

A to VI uz nechte byt, treba na Slovensku maji radi Linux :-)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod w@ter 6. 5. 2005 08:07

begin

jj tha sorac ze som mimo. som len obycajny programator. ja rozumiem len par slovam ktore obsahuje prekladac.
som lamak v slovencine

XellaR a ty mas asi problem s citanim bo som o prispevok vysie napsal ze sme to checkli a odosiela na server 2 cisla. ale mozno programatori su extra silni a dokazali celu moju komunikaciu zbalit do tak maleho cisielka. PEACE

dufam ze tu som uz error nespravil
end
w@ter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod L-Core 6. 5. 2005 09:36

To, že napíšeš, že "jste program čekli", neznamená, že to musí být pravda :-) Na přesně tomto základě funguje (u důvěřivých lidí) sociální inženýrství. Díky, (a protože nejsem programátor, čili si nebudu tvé tvrzení ověřovat) nechci. Navíc existují i off-line počítadla myších kilometrů a podobné kraviny.

Užij si to ;-)
... do 255 znaků se nic pořádného nevleze, takže raději nic ...
L-Core
Junior

Odeslat příspěvekod František koudelka 6. 5. 2005 09:42

:) hmm...raci si necham zajit chut :) ještě mi utečou supertajné informace
Když myslíte, teda...
Do počtu, jako, myslíte, teda?
Tak, jestli, jako, myslíte,
že v zájmu celku snad...
Tak já bych to, teda, do počtu...
Kdyby to radši vzal někdo jinej.
František koudelka
Junior

Odeslat příspěvekod w@ter 6. 5. 2005 09:45

jasne. verim ze socialne inzinierstvo dnes je velky problem. ale keby si si pozrel sajtu, tak by si zistil ze nepatri mne. a tym padom to ze by som ja vam klamal ohladom bezpecnosti - sak ja by som tym nic neziskal. off-line sucks, tu je to nejake ine ked mozes na serve v statistike vidiet kto kolko kedy. a vznikaju tu akesi suboje medzi skupinkami a krajinami. ja len tolko ze ked uz tukate .......

jasne ked niekto nexce, nemoze, boji sa z bezpecnostnych dovodov - no problem.

PEACE
w@ter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cache 6. 5. 2005 11:00

Nie diky :)
Hovori vam nieco dll injection? Uz som mal jeden testovaci softik doma, co odosielal par nevinnych drobnosti a pod maskovanim za IE ci FF ci Thunderbird posielal mrte dalsich informacii, ktore potom poslal na tebou zadany mail :)
Je mozne ze toto je vazne len sranda, ale preco riskovat?
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod w@ter 6. 5. 2005 12:26

lol jezis marja sa zaoberam bezpecnostou a ked povim raz ze to odosle paket s dvoma integermi - rozumej 2 cele cisla, tak to myslim vazne. ak si to nechecknes, tak o bezpecnosti nexcu sliset nist. proste napis ze je to blbost a ja to budem brat skor ako ked mi budes pisat ze naco riskovat. ked uz kecame o bezpecnosti - mas firewall, zaplatany os ?? a dufam ze nikto z vas nepouziva IE bo to uz potom o bezpecnosti nemame co kecat ;) ale fsak v poho ja som len navrhol ze ci nemate njekto zajem sa pripojit.
w@ter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod twoflower 6. 5. 2005 12:39

IMHO je zajimavejsi venovat nevyuzity CPU cas tomuhle:

http://www.grid.org/download/gold/download.htm
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death.
twoflower
Junior

Odeslat příspěvekod cache 6. 5. 2005 16:27

w@ter> Hej? Ked si taky odbornik, tak mi povedz, ako si to odsledoval ze posle len ten packet, hmm? Asi si totiz nepochopil co som chcel povedat. Ak to pouziva dll injection tak sa proste tvari presne ako ta aplikacia, za ktoru sa maskuje, cize ak si sledujes co jednotlive aplikacie posielaju, tak nevidis ze to poslala ona, pretoze to posle uplne ina, kapis?
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Další stránka