Je lepsi cesky, nebo zahranicni mailhosting?

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Jaky mailhosting pouzivate?
Cesky, slovensky placeny 12 %  23%  [ 12 ]
Cesky, slovensky free 22 %  42%  [ 22 ]
Zahranicni placeny 2 %  3%  [ 2 ]
Zahranicni free 16 %  30%  [ 16 ]
Celkem hlasů : 52

Odeslat příspěvekod adamek.jan 23. 5. 2005 05:27

Email ma dnes jiz kde kdo; mailhostingu existuje nespocetne, a proto vytvarim anketu na tema "Jaky mailhosting pouzivate?". Ktere mailhostingy jsou podle Vas lepsi? Ceske, nebo zahranicni..
Naposledy upravil adamek.jan dne 23. 5. 2005 08:42, celkově upraveno 1
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cache 23. 5. 2005 08:10

Navrhujem upravit anketu na tieto moznosti:
Domaci placeny (pripadne Cesky/Slovensky placeny)
Domaci free (pripadne Cesky/Slovensky free)
Zahranicni placeny
Zahranicni free

ak teda chces aby tam seriozne prispievala aj slovenska cast fora (lebo mne takto ostava len zahranicna volba)..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod adamek.jan 23. 5. 2005 08:43

Upravil jsem.
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hrada 5. 6. 2005 07:54

Pul roku uz pouzivam slyzby yahoo.com a nemuzu si na nic stezovat. Snad jen na ten spam, ale ten se mi do prichoziho adresare malokdy dostane. Mohu jen doporucit.
hrada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod THOMAS 5. 6. 2005 08:12

No podľa toho na akom serveri .... Keď je to rýchly a stabilný server , tak si ho určite vyberiem , a naopak ak je to server , na ktorom my príde pošta za 24 h alebo nepríde vôbec tak to nie ....
THOMAS
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod shrek 5. 6. 2005 08:28

Otazka je podle meho nazoru polozena nesmyslne. Kdyz pominu, ze kazdy ma sve vlastni predstavy o idealnim hostingu, tak ma prece smysl porovnavat jenom konkretni poskytovatele a ne nejake obecne skatulky.

Ja pouzivam Centrum, Atlas a GMail a kazdy mi vyhovuje necim jinym. Atlas podporuje imap, GMail pouzivam pres webove rozhrani a Centrum zatim pres pop3. Placeny mailhosting jsem nikdy nepotreboval, free maily mi spolehlivosti i sluzbami staci a pracovni mail mam na firemnim serveru.
shrek
Junior

Odeslat příspěvekod adamek.jan 5. 6. 2005 12:26

Otazka je polozena tak, aby se z odpovedi dalo urcit jake emailove hostingy uzivatele Zive.cz pouzivaji. Neni to kritika, je to pruzkum.
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 5. 6. 2005 23:54

Pouzivam centrum.cz.. atlas ani seznam se mi neosvedcili.. rad bych pouzival gmail ale je to jen beta a to ja nerad no :(
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MaxMan 6. 6. 2005 05:52

No tak ja pouzivam:
http://www.pobox.sk - malo miesta :(
http://www.gawab.com - 2GB miesta uz od cias, ked sa inym nesnivalo ani o 500MB :) , ale obcas vypadava a je pomaly - pouzivam pop - ten ujde
http://www.operamail.com - malo miesta, strasne pomaly - iba na registracie a iny bordel
mailovy server u nas na sieti - no.1 :lol: - neobmedzeny priestor pre maily, spam filter, pop, ... proste super :wink:
MaxMan
Junior

Odeslat příspěvekod shrek 6. 6. 2005 06:20

adamek.jan: Aha, tak to dává trošku větší smysl - tu anketu jsem přehlédl. Přesto mi poněkud uniká její význam. Je to snad průzkum na žádost některého českého provozovatele? Nebo cpress chystá další experiment ve stylu "free web hosting až do odvolání"?
shrek
Junior

Odeslat příspěvekod adamek.jan 6. 6. 2005 07:50

Ne, proste pruzkum na Zive.cz :-)
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Patrix 6. 6. 2005 12:04

Ja bych moc chtel gmail ale nema me kdo doporucit a jinak to nejde :(
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod schm20 6. 6. 2005 13:30

Já používám centrum a gmail a všechno je v pohodě
PS. Patrix - jak jsi to myslel že tě nemá kdo doporučit
schm20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod adamek.jan 7. 6. 2005 07:36

Prosim drze se tematu! Prispevky nabizejici pozvanky na Gmail.com budu mazat. Vic o pozvankach naleznete zde.
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr Tomeš 10. 6. 2005 18:25

Centrum má podlě mě nejpovedenější rozhraní z freemailů v ČR. Ale Gmail je ještě lepší. Pokud má někdo jiné zkušenosti, zkusíme to na bodech v diskusi rozebrat.
Petr Tomeš
Junior

Další stránka