Funguje vám ICQ?

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod NorMack 30. 3. 2007 07:34

njn...trochu se to OT vymklo kontrole!:) takze co radite?! Nejake zpravy ze sveta, kde vsude ICQ nefunguje?!:)
If you do not tell the truth about yourself, you cannot tell it about other people....
NorMack
Junior

Odeslat příspěvekod Nacshakur 30. 3. 2007 07:35

ehm... ono už vyšlo ICQ6? a připojit se jde jen přes něj?(teda někdo to napsal na minulym threadu)... kúkám, že sem brutálně zaspal!:-))))
Nacshakur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nacshakur 30. 3. 2007 07:36

Mno...tak icq v republice nejde asi nikde...z němec se mi hlásí taky jen z MSN!:-)
Nacshakur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod culain 30. 3. 2007 07:38

Nacshakur píše:ehm... ono už vyšlo ICQ6? a připojit se jde jen přes něj?(teda někdo to napsal na minulym threadu)... kúkám, že sem brutálně zaspal!:-))))s/quote]
da se stahnout, ale prih;asi se prez nej jen registrovani ..a je to stale jen preview
culain
Junior

Odeslat příspěvekod John Dovany 30. 3. 2007 07:38

To je uzasny. Kdyz se pokousim nalogovat na icq2go tak mi to pise "Operation cannot be prerformed because user is not logged in"
John Dovany
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod NorMack 30. 3. 2007 07:40

ja jsem teda zatim videl ICQ6 jen v betaverzi, nebo uz je i oficial?! Zase bude zmena tak v uzasnych smajlicich apod..:)
If you do not tell the truth about yourself, you cannot tell it about other people....
NorMack
Junior

Odeslat příspěvekod Firewalker 30. 3. 2007 07:40

John Dovany píše:To je uzasny. Kdyz se pokousim nalogovat na icq2go tak mi to pise "Operation cannot be prerformed because user is not logged in"

u me "opration timed out"
..-> firewalker <-..
Firewalker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nacshakur 30. 3. 2007 07:43

culain píše:
Nacshakur píše:ehm... ono už vyšlo ICQ6? a připojit se jde jen přes něj?(teda někdo to napsal na minulym threadu)... kúkám, že sem brutálně zaspal!:-))))s/quote] da se stahnout, ale prih;asi se prez nej jen registrovani ..a je to stale jen preview

tak mě napadlo zavítat na stránky icq.com! Tak je to preview verze no...to zas budou změny....btw....díky za info!;-) :mrgreen:

ináč ICQ2Go - "Operation time out" ;-)

... a teď už musim jít na cigáro bo z teho leknu! :D
Nacshakur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vX 30. 3. 2007 07:54

mne to frci(Miranda 0.7.0.14 Unicode, Yaho pack), kamos co ma mirandu - tu samou co ja - k mu to taky jede... newim kde je problem, prawje spolu kecame a je to na klid ale CL mam jinak celej offline
vX
Junior

Odeslat příspěvekod BigT 30. 3. 2007 07:57

me nejede ani qip
PC: PC: Intel i5 8400, Asus ROG Strix B360‑G , 16GB Kingston HyperX, SSD Adata SP920+WD Blue 1TB, GIGABYTE GTX 1050 OC 2G, be quiet! Pure Power 10, CM Elite 333, LG IPS235P 1920x1080

NTB: HP 430 G5

Mobil: Samsung A52s 5G
BigT
Junior

Odeslat příspěvekod grebec 30. 3. 2007 07:58

Nejde nic okrem ICQ6 (oficialne klienty ani ine programy). ICQ6 mozu pouzivat len testeri a ostatnych to neprihlasi. ICQ6 sa strasne dlho nahlasuje ale nakoniec sa prihlasi. Osobne si myslim ze ICQ sa tak zhorsilo ze je povazlive ho pouzivat, ale musim lebo tam mam cez 250 kontaktov a v messengeri mam 10.
grebec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nacshakur 30. 3. 2007 08:00

tak je tu změna -

miranda unicode naběhla... qip stále ne...trilian vůbec...icq2go stále timeout....a icq lite radši nezkoušim!:-))
Nacshakur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nacshakur 30. 3. 2007 08:01

grebec píše:Nejde nic okrem ICQ6 (oficialne klienty ani ine programy). ICQ6 mozu pouzivat len testeri a ostatnych to neprihlasi. ICQ6 sa strasne dlho nahlasuje ale nakoniec sa prihlasi. Osobne si myslim ze ICQ sa tak zhorsilo ze je povazlive ho pouzivat, ale musim lebo tam mam cez 250 kontaktov a v messengeri mam 10.

tak to jsme na tom podobně! :D :lol:
Nacshakur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JamesCloud 30. 3. 2007 08:03

vX píše:mne to frci(Miranda 0.7.0.14 Unicode, Yaho pack), kamos co ma mirandu - tu samou co ja - k mu to taky jede... newim kde je problem, prawje spolu kecame a je to na klid ale CL mam jinak celej offline

Mám verzi 0.5.1 - to by mělo stačit nahradit nějaký knihovny,ne?
Víme všechno. Tedy to, že nevíme nic.
Jára Cimrman
JamesCloud
Junior

Odeslat příspěvekod tomikcb 30. 3. 2007 08:03

Už jde v pohodě ne? v kontakt listu tři lidi ( QIP, ICQ 5.1, ICQ 5.1.)
tomikcb
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka