Funguje vám ICQ?

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod LUC.key 15. 6. 2006 11:46

3x hura :D
Kdyby nekdo doma mel stare elektronky kterych se chce zbavit, tak se mi prosim ozvete, za ty lepsi zaplatim! ...sbiram, bastlim

„Když neodskočíš z cyklu programu, nikdy nebudeš v podprogramu.“ == „Odvážnému štěstí přeje.“
LUC.key
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Howard 15. 6. 2006 11:58

jojo jde
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod johnnym 15. 6. 2006 12:23

už mi to taky jede
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Junior

Odeslat příspěvekod THOMAS 15. 6. 2006 14:24

neviem ako vám , ale mne to zas nejde načíta kontakty všetci sú offline , ja sa tiež javí ostatným ako off , správi nechodia , ani sa nedajú posielať , používam mirandu asamozrejme najnovší ICQ pligin .
THOMAS
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 16. 6. 2006 00:11

Poslední dobou bez chyby :wink: ...
includes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod X__ 16. 6. 2006 00:39

A kdy vlastně nešlo? :lol: Za poslední roky nepamatuji výpadek.

ICQ Pro 2003 b 3916
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Kroxigor 16. 6. 2006 05:03

X kdyby jsi četl tak víš že byl výpadek serverů a tudíž se někteří uživatelé nemohli přihlásit a je úplně jedno jakého máš klienta .....
Kroxigor
Junior

Odeslat příspěvekod Patrix 16. 6. 2006 09:18

Ne je pravda ze s klientem 2003b to skoro vsem jelo :shock:
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod X__ 16. 6. 2006 12:08

Pro ICQ Pro 2003 b 3916 jsou asi vyhrazeny jiné servery, nebo jinak nevím ... :lol:
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod pe3k 16. 6. 2006 12:21

X píše:Pro ICQ Pro 2003 b 3916 jsou asi vyhrazeny jiné servery, nebo jinak nevím ... :lol:-/quote]

to si nemyslim. ked zmenis klienta tak nezmenis server. podla mna ta pri registracii hodi na nejaky server a uz si tam stale. a niekto ma potom smolu ked je vypadok :P napr. ja som za roky nezazil ani jeden vypadok icq. uz mi bolo povedane ze si to mam vazit :) ja som mal ale problem ze cca pred 3 tyzdnami sa prihlasim cez icq 5.1 a som sa zacudoval ked som nemal ani jeden kontakt v cliste :shock: esteze pouzivam mirandu a som to mohol vsetko uploadnut na server. az na to ze ma musel znova kazdy autorizovat sa nic nestalo ale ide to s tym icq do peknych ...
pe3k
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 16. 6. 2006 15:51

jj, taky jsem přišel nedávno o celý kontaktlist.......

jsem se včera pod dojmem jednoho flamu tady na živě rozhodl pomalu migrovat na jabber, i když si myslím, že u ICQ ještě zůstanu celkem dlouho.. lidi ho prostě používají
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dta 11. 7. 2006 18:02

Nemohu se připojit na ICQ. Nemá někdo podobný problém? Klienti vypisují tyto chyby:
Kopete:
Obrázek
Miranda IM:
Obrázek

edit: Podle http://forums.miranda-im.org/showthread.php?t=9399 má tento problém víc lidí.
dta
Junior

Odeslat příspěvekod zdeneks 11. 7. 2006 18:11

dta píše:edit: Podle http://forums.miranda-im.org/showthread.php?t=9399 má tento problém víc lidí.d/quote]

Taky jsem mel ten problem. Na tom odkazu uz je i navod, jak to opravit - okopirovat novy icq.dll z http://www.miranda-im.org/2006/07/09/mi ... -build-60/
zdeneks
Junior

Odeslat příspěvekod dta 11. 7. 2006 18:21

Asi si zase v AOL hráli... :-/ Takže Miranda IM už je opravený a u Kopete už je to v SVN také opravené.
dta
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 11. 7. 2006 19:16

Já jsem s Kopete žádný problém nepostřehnul
AndrewJ
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka