Pixmania.com -zkusenosti

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod danr 27. 10. 2005 17:43

Uz se to tu diskutovalo asi pred rokem,ale chtel bych znat vase soucasne zkusenosti. Presne pred mesicem jsem si u nich objednal zbozi za 5500 kc s vedomim, ze k dispozici bude za 8-10 dni. Zaplatil jsem prevodem tyz den. Platbu zaregistrovali okamzite s tim, ze to bude odeslano behem 5 dni.
Toto oznameni je tam dosud.Na emaily nikdo neodpovida, na zadost o telefonni hovor,abych zmenil bych nedostupny model za jiny, take nereaguji.....
Co delat ? Mam ozelet 5 litru?
danr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Eross 27. 10. 2005 17:45

existujuci threade
mate zkusenosti s e-shopem http://www.pixmania.com?
No to je neprijemna situacia,riesenie?Nabehni tam a.... :) :-/
osobne skusenosti nemam...
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvo 27. 10. 2005 17:54

pred rokom som tam naposledy kupoval. vsetko bez problemov.

komunikoval som s:
Petra Virapin <p.virapin(zavinac)pixmania.com>

pani/slecna komunikovala so mnou cesky.

Fax cislo kde sme nico riesili bolo 0033145013679

Volat som tam nikdy nevolal.
dejvo
Junior

Odeslat příspěvekod Snoopy 27. 10. 2005 18:03

Tady resi podobne problemy s dodacimi lhutami. Obcas se tam ukaze clovek z Pixmanie

http://forum.grafika.cz/read.php?41,366818

http://forum.grafika.cz/read.php?47,129 ... sg-1299221

Jinak ja tam nakupoval jen jednou. Bigtower za 4,7 tis. Dlouho nebyl, pak se ukazal, takze jsem objednal a zaplatil predem. Dosel skutecne za ty 3 nebo 4 dny DPDckem, a to to byla velka, skoro 20kg krabice.
Snoopy
Junior

Odeslat příspěvekod Zelik 27. 10. 2005 18:28

Já tam v lednu kupoval mp3 přehrávač,přišel do pár dnů a bez problému,s reklamací zkušenosti nemam a doufam mít nebudu.
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod danr 28. 10. 2005 18:06

Dik za odkazy.Dozvedel jsem se, ze pry se stehuji tak nemohou expedovat zbozi....Ale inkasovat to mohou stale.... >:-[] A informovat zakazniky - to prece neni treba.Maji nas za pitomce! >:-[]
danr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JirkaJirka 15. 12. 2005 09:11

Něco jsem chtěl včera objednat, ale zjistil jsem, že placení je možné pouze kartou nebo převodem. Tak jsem to zrušil. Pokud neumějí (nebo nechtějí) posílat na dobírku, tak mě nezajímají. Proč bych měl někomu platit převodem a pak čekat nevím kolik dní na zboží, když jiní umějí poslat zboží na dobírku do 2 - 3 dní?
JirkaJirka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fido_cz 15. 12. 2005 16:56

danr píše:Dik za odkazy.Dozvedel jsem se, ze pry se stehuji tak nemohou expedovat zbozi....Ale inkasovat to mohou stale.... >:-[] A informovat zakazniky - to prece neni treba.Maji nas za pitomce! >:-[]

Tak se asi stehuji stale. Ojednal jsem si pred tydnem MP3 prehravac ktery byl podle stranek skladem. Zaplatil jsem hned a po 2 dnech mi prisel email, ze skladem neni. Na dotaz mi odpovedeli, za by mel byt za 8-10 dni (coz uz se blizi), ale ze to nemaj potvrzeny. Chtel sem ho na vanoce a to uz asi nestihnu :(
fido_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod danr 18. 12. 2005 17:32

Na termin dodani se neda u nich spolehat, ale nakonec ti to prijde popr. zmenis model. Take jsem se nakonec dockal. Dokonce jsem objednal dalsi vyrobek za 4 litry Kc :). Neprislo sice za deklarovane 4 dny, ale az za 1 tyden, presto jsem spokojeny ( s bezkonkurencni cenou ve srovnani s cz shopy).
Kdyz trpelive hledate a mate trochu prehled daji se u nich najit dobre ceny ;).
Pozn. subwoofer mi prisel s UK sitovou vidlici, ale odrizl jsem to a dal jsem tam nasi, ale jinak - pohoda...:))))
danr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JodiBB 3. 1. 2006 18:01

rad bych si tam objednal mp3 prehravac za 10 litrov. da sa na nich spolahnut??
JodiBB
Junior

Odeslat příspěvekod danr 3. 1. 2006 20:45

Jo,neboj se! :wink: Pokud nahodou pobyvas v Praze dej mi vedet, potrebuji momentalne objednat na Pixmanii sluchatka a nevyplati se mi platit postovne,tak se muzeme podelit.Plati se asi 290 Kc za jednu zasilku.
danr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Richi77 14. 1. 2006 10:37

Bez problémů :-)
Richi77
Junior

Odeslat příspěvekod enot 19. 2. 2006 11:43

objednal jsem si u nich PDA Palm TX a taky došel za 3 dny bez problému (DPDeckem)
enot
Kolemjdoucí