Cena u registrace megaupload.com

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod 0mira 8. 4. 2006 20:05

Zdárek všichni. :x "Omylem" jsem se zaregistroval na http://www.megaupload.com a chtěl bych vědět kolik se za to zaregistrování platí. (protože jsem tam viděl že se patí za 2dny, týden, měsíc ... nevim asi až za 1 rok 99 dolarů). A chci vědět jestli se ty platby musí aktivovat, nebo se platí od doby registrace? Nerad bych u výpisu za internet měl tučný obnos a nedoplatil se. A kdyžtak jestli nevíte jak zrušit registraci :?:
Moc děkuju, máte určitě víc zkušeností než já.
Předem děkuji za vřelou odpověď.[/quote]
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 8. 4. 2006 20:31

Ja tam vidím dva druhy registrácie - Free (zadarmo) a Premium - platba cez PayPal alebo kreditkou. Takže máš konto PayPal alebo si tam zadal číslo kreditky?
Určite žiadne poplatky "vo výpise za internet".
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 0mira 8. 4. 2006 21:15

No zřejmě jsem tam dal premium, čislo kreditky jsem nezadával. Ale chci vědět jestli se za premium plati od registrace nebo jinak?
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod johnnym 8. 4. 2006 21:28

No, pokud jsi tam nezadával číslo kreditní karty, popř. PayPal, tak by se ti nemělo nic stát a v účtu za telefon ti to nepřijde. Tohle není dialer (ten "najdeš" jinde).
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Junior

Odeslat příspěvekod 0mira 8. 4. 2006 22:38

Ja jsem tam vyplňoval jenom: nickname: e-mail address: moji na seznamu, kde o mě nic neni, Password:, Confirm password:
First name: nějaký klikiháky jako : falnanabůlnorin Last name: taky: anjgpnp. Takže jenom: nick, heslo, znovu heslo a můj email (je v mojem profilu.) Takže jak je tam za tim PayPal account tak je tam něco jinýho.

Ale je tam napsaný (If different from email adress)

Tak nevim jestli to nebude psaný na ten email co jsem uvedl.

PS: teďka byste to posoudili jak? (a co vlastně to PayPal znamená)?

(neotravuju už moc?) :lol:
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 8. 4. 2006 22:41

Keď ani nevieš, čo znamená PayPal a nezadával si číslo kreditky, tak ťa to nebude nič stáť. Máš tam asi zaregistrované free konto.
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 0mira 8. 4. 2006 22:52

Ještě mi přišel takovýto email

Hello gf,

Your Megaupload [b][u]Premium[/u][/b] account was successfully created.
Your nickname: :D
Your password: :D
Please make sure to remember your nickname and password.
Megaupload will never contact you and ask for your password. Don't give it to anyone!

To activate your account, please click on the following link:
http://www.megaupload.com/premium/regis ... 499e29644f

Thank you for using Megaupload.

Your Megaupload Team

Jestli to neznamená že budu platit? :?:
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod p0etrik 8. 4. 2006 23:00

A jak by sis asi predstavoval ze by asi prisli na to KDO se tam zaregistroval a KAM maji poslat fakturu ci co?
p0etrik
Junior

Odeslat příspěvekod J1RK4 8. 4. 2006 23:04

Ne, neznamená to, že budeš platit. Je to klasický ověřovací email. Oznamuje ti to, že byl účet úspěšně vytvořen a pro aktivaci účtu máš kliknout na odkaz. Pokud na něj neklikneš a email (pro jistotu smažeš), tak se účet časem smaže a nemusíš se ničeho bát. Bát se ale nemusíš ani tak, protože jsi -jak jsi psal- nezadával PayPal ani č. kreditky. Takže přeju klidný spaní :wink:
Myslet si cokoli o čemkoli je nesmírně snadné, a to tím spíše, čím méně o tom člověk ví. Pro toho, komu jde o poctivou názorovou angažovanost, je těžké utvářet si názor a často se názoru zdrží, když prostě ví, že mu unikají relevantní fakta.
J1RK4
Junior

Odeslat příspěvekod 0mira 8. 4. 2006 23:26

Uff, mno snad jsem jim nedal souřadnice mý postele, aby mě vypátrali :) Ale dneska jsem fakt chodil z místa na místo a přemejšlel co mám dělat :roll: Protože ten net je na dědu a ten říkal, jestli bude platit něco navíc tak :-/ a už si můžu hledat jiný bydlení.

PS: kreditku nemám, a paypal jsem nezadával

jinak PS2: díky :idea:
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod 0mira 8. 4. 2006 23:28

p0etrik píše:A jak by sis asi predstavoval ze by asi prisli na to KDO se tam zaregistroval a KAM maji poslat fakturu ci co?

Ja jsem myslel (net mám teprv 3 měsíc) že se takový věci platí při vyúčtování faktury a že na to přijdou tak, z jakýho počítače to bylo poslaný.
0mira
Junior