Vzdálená plocha u PC s dynamickou IP adresou

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Krouta 25. 9. 2006 08:40

Jak se dá zprovoznit vzdálená plocha (nejenom náhled, ale i správa) mezi dvěma PC (doma, práce), kdy oba mají přidělovanou dynamickou IP adresu?
Na obou jsou WinXP.
Krouta
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FiSh 25. 9. 2006 08:54

Existuje na to nějakej program, ale teď si nevzpomenu jak se jmenuje...jinak nevím,zda se tomu dá 100% věřit!
Vzpomenu si:-)
"Ay Carumba!"
FiSh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lolofon 25. 9. 2006 09:11

on pise o dynamickej IP, nie o neverejnej.... takze jediny problem je uhadnut adresu, ze ? :lol:
no, bud si spravis nejaky script, ktory ti bude mailom pravidelne posielat IP adresu (ak ta to bavi), alebo vyuzi sluzby no-ip.com alebo inych dynDNS serverov.
Lolofon
Junior

Odeslat příspěvekod B4K4LL4 25. 9. 2006 09:33

JJ, používam dlhšiu dobu DynDNS, nakonfigurované zariadenia, funguje bezproblémov už nejaký ten rok.. Akurát tú slovnú adresu je niekedy ťažšie si zapamätať, ako nejakú verejnú IP;)

//Mývalice: Nepoužívej citaci, když reaguješ na předcházející příspěvek. Je to zbytečné. Jak citovat příspěvky, na které reagujete
B4K4LL4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sislik 25. 9. 2006 16:03

v dobach praveku, kdyz jsem mel modem, jsem pouzival no-ip.com a tehdy to fungovalo skvele, pokud mi jeste pamet slouzi :)
Sislik
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Xman 25. 9. 2006 16:15

Kombinace programu Hamachi a UltraVNC by mela fungovat
Pouziti UltraVNC se mi zda lepsi, ale to uz je na tobe.
Xman
Junior

Odeslat příspěvekod Stoupa 25. 9. 2006 21:28

Poslední chyba v programu je ve skutečnosti tou předposlední. I Pat a Mat jsou toho důkazem.
Stoupa
Junior