ZÁSAH POLICIE.

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod cache 19. 12. 2006 19:01

Uff.. ale je tu toho vela..
Nechce sa mi to citat, ale mne donesene info "z miesta cinu" je taketo:

Do pozicovne dosla nejaka DVD novinka. Nejaky typek si to pozical a hned skopiroval. Nasharoval to na DC++ a vsetci to zacali tahat. Majitel pozicovte to zistil (ako? asi bol sam na DC pripojeny) a ***** sa => zavolal policiu. Policia nabehla ku typkovi co to sharoval a ziskala zoznam ip adries co boli aktualne pripojeny a tahali. Vsetci boli udajne pripojeny ku isp KABEL1 ci tak nejako. Policajti ziskali adresy a nabehli ku ostatnym a zhabali pocitace..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AndrewJ 19. 12. 2006 20:48

cache: máš asi dobré zdroje :)
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Composite 19. 12. 2006 21:02

Pokuta pár ticís v SR nič moc, na bežných uživateľov moc nezarobia :)
Oni si to stiahli nič moc, on to natiahol na Server, tiež nič moc.
Composite
Junior

Odeslat příspěvekod includes 20. 12. 2006 16:44

PeerGuardian, znáte? :wink: ... taky vcelku dobrý ochranný prográmek ...
includes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Podhy 20. 12. 2006 17:10

includes píše:PeerGuardian, znáte? :wink: ... taky vcelku dobrý ochranný prográmek ... /quote]

to je vynikající prográmek ale na NB jsem ho musel přestat použávat :( protože když jsem s ním nebyl připíchlej na net tak se strašně dlouho vypínal což mi u NB dost vadí a desktop ten je připíchlej zase pořád....neznáte někdo řešení na rychlí vypínání peerguardianu?
Notebook: ASUS F3Jc-AP025, Core 2 Duo T5600, 1GB RAM, 100GB HDD, GeForce Go 7300
PocketPC: ASUS MyPal A632N
Podhy
Junior

Odeslat příspěvekod al.ish 20. 12. 2006 17:42

Podhy, includes
Panove, v cem si myslite, ze je ten programek tak dobry a uzitecny?
al.ish
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kessara 20. 12. 2006 17:42

Podhy píše:
includes píše:PeerGuardian, znáte? :wink: ... taky vcelku dobrý ochranný prográmek ... /quote]

to je vynikající prográmek ale na NB jsem ho musel přestat použávat :( protože když jsem s ním nebyl připíchlej na net tak se strašně dlouho vypínal což mi u NB dost vadí a desktop ten je připíchlej zase pořád....neznáte někdo řešení na rychlí vypínání peerguardianu?
Kessara
Junior

Odeslat příspěvekod ghuul 22. 12. 2006 09:11

includes píše:
Jersey II. píše:Nemá cenu mít něco takového, zabaví Vám PC a věřte nebo ne i mezi policisty jsou schopní lidé, kteří stejně zjistí, co na tom disku máte.o/quote]

http://www.novinky.cz/internet/seagate- ... fia0e.html :)

Jestli se nepletu tak to samé bude nabízet i Hitachi jelikož to byl nějaký společný projekt. Hlavní je jaká bude cena. Jestli se vyplatí koupit tyhle disky nebo raději rovnou řadič s šifrováním.
ghuul
Junior

Odeslat příspěvekod cache 22. 12. 2006 09:33

Alebo si treba postavit stahovaci comp zalozeny na via c7 procesore a ten vie sam sifrovat akykolvek disk.. Potom im staci nepovedat heslo ;)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KillerZero 22. 12. 2006 14:53

PC píše:Ty žova to je hustý, kurnik šopa uvědomujete si že krást soft se nesmí ? Je to krádež jako každá jiná, jednou je to nelegální a tečka. Kupte si legální wokna anebo LINUX , poříďte si Open Office, všechny hry jako originálky a můžete zkrátka a dobře klidně spát a policie se nemusíte bát. Jak jednoduché... Jestli budou ti paliči mít problém - dobře jim tak - tvrdý zákon ale zákon... /quote]

Máš počítam schovaný všechny účta atd.? Pamatuj, že v případě porušování licence platí presumpce viny, tzn obviněný je povinnen doložit, že software nabyl legálně.

A krádež to opravdu neni.
KillerZero
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 22. 12. 2006 14:57

KillerZero píše:
Máš počítam schovaný všechny účta atd.? Pamatuj, že v případě porušování licence platí presumpce viny, tzn obviněný je povinnen doložit, že software nabyl legálně.

A krádež to opravdu neni.r/quote]

Na toto musím reagovat. Za prvé je to presumpce NEviny a za druhé si pletete pojmy s dojmy. Presumpce neviny: Na obviněného člověka se nahlíží jako na neviného až do té doby, než je mu čin prokázán a je odsouzen.
Anonymous

Odeslat příspěvekod sprajt 22. 12. 2006 15:13

No tak s tou presumpci viny je vtip dne :lol:
sprajt
Junior

Odeslat příspěvekod Lexx 22. 12. 2006 15:21

Presumpce viny :lol: No, to by byl masakr :-D
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod KillerZero 22. 12. 2006 16:04

No to se smějete hezky, ale v tomto případě opravdu platí presumpce VINY. Žádnej vtip. Najděte si příslušnej zákon.
KillerZero
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka