Nefunguje email CENTRUM.cz

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Darklord_cz 16. 2. 2007 22:55

Nefunguje mi email na Centru. Přesněji přihlášení přes pop3, při přihlášení se schránka tváří jako prázdná.

Podrobnější popis zde:
http://darklord.bloguje.cz/486603-nefun ... centru.php
Darklord_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r34ktor 11. 4. 2007 02:11

Už jsi se zkoušel se svým problémem obrátit na jejich podporu?

e-mailem: helpline@centrum.cz
případně telefonicky na čísle: 225 378 106
(v pracovních dnech odpovídáme na Vaše dotazy 06:00 - 23:00)
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Madagio 11. 4. 2007 06:35

oni to vědí, ale nefunguje asi jenom část schránek, moje funguje naprosto bez problémů
Madagio
Junior

Odeslat příspěvekod Tučňák 11. 4. 2007 15:04

To je hezké, že to vědí, ale aby to taky spravili, už to je druhý den a potřeboval bych zrovna do této schránky přístup :evil:
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slunyaak 11. 4. 2007 20:23

Me pro zmenu zmizely ze schranky vsechny emaily :-( Doufam, ze se jim to podari obnovit, nechtel bych prijit o odeslanou postu...
slunyaak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Benjamin 11. 4. 2007 20:27

Za sebe muzu rict, ze je to posledni chyba Centra, ktera se me tyka. Uvazime-li, kolik problemu za posledni dobu meli, uz k nim necitim duveru a du jinam.
Umělá inteligence není soupeř pro přirozenou hloupost.
Benjamin
Junior

Odeslat příspěvekod Tučňák 11. 4. 2007 20:43

To já nejspíš taky, jen potřebuju zpět svou poštu
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod r34ktor 11. 4. 2007 20:48

Z vašich ohlasů vyplývá, že to zas nebudou nějaké ojedinělé případy. Chtělo by to nějaké oficiální prohlášení k tomuto problému.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 11. 4. 2007 20:52

Mě se to stalo poprvé a navíc pouze na nejnovější adrese staré cca 20 dní
polda
Junior

Odeslat příspěvekod Benjamin 11. 4. 2007 21:05

Predchozi velky vypadek byl pred mesicem a pul. Zajimavy byl napriklad tim, ze nekomu uz maily vubec neobnovili. Tehdy sem byl prilis linej se stehovat, ale ted si rikam, ze to za to stoji.
Umělá inteligence není soupeř pro přirozenou hloupost.
Benjamin
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 11. 4. 2007 21:15

V době konec února - začátek března t.r. jsem se několikrát setkal se situací, kdy jsem se za živého Boha nemohl probouchat na centrum.cz. Vzhledem k tomu, že toto středisko je hardwarově umístěno v prostorách podniku GTS NOVERA, nepředpokládám, že by se nějak hrnuli správci techniky opravovat host-servery. Vyřešil jsem to jednoduše - udělal jsem si novou schránku u konkurence, kterou zatím používám souběžně s centrumovou. Ale skutečně vážně uvažuju o přeskoku, protože když odesílám mail s přílohou, seznam mi ji načítá cca 8x rychleji, než centrum. Co v takovém případě ještě řešit?
***** centrum!!!
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Junior

Odeslat příspěvekod Tučňák 11. 4. 2007 22:17

Jediné "prohlášení", které je asi zatím k dispozici je toto, když sem přihlásím do schránky a ta je pořád prázdná:

Vážení uživatelé.
Velice se omlouváme za dočasné technické problémy, po jejich odstranění budete mít opět přístup ke svým zprávám.
Děkujeme za pochopení!

Trvá to od včera od podvečera, sem zvědavý do kdy, zrovna je to opět v době, kdy k té schránce (hlavně k těm mailům co přijdou) potřebuju mít NUTNĚ přístup!!!Sem zvědavý jestli se vůbec nějakého prohlášení dočkáme..

Co se týče konkurence, mám souběžně ještě 2 e-mailové adresy u gmailu, takže je nejspíš pomalu začnu používat, protože .... :evil:
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vincent 12. 4. 2007 07:25

momentálně nejde vůbec nic co provozuje netcentrum.
Vincent
Junior

Odeslat příspěvekod jendak 12. 4. 2007 08:24

Tak jsem z O2 presel na centrum a tady je to v emailech to same. achjoo
jendak
Junior

Odeslat příspěvekod V.I.P-er 12. 4. 2007 08:29

tak já jsem naštěstí zatím nezaznamenal žádný problém, všechno jede tak jak mám...a to už u nich mám tu schránku asi 5 let...
Bůh stvořil muže a ženu, ale zapoměl si to dát patentovat, pročež toto může dělat každý hlupák...:)
V.I.P-er
Junior

Další stránka