Nefunguje email CENTRUM.cz

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Nethazard 12. 4. 2007 10:03

http://www.centrum.cz je již funkční - email www rozhranní je rozházené (asi zřejmě nefunkční nějaké skripty). Jinak čas ukáže více... :o) Přo předchozího přispěvujícího že za 5 let se nesetkal s problémem je otázka toho jak často centrum jste využíval. Každopádně http://www.centrum.cz nemohlo běžet nikomu protože to byl problém na straně provozovatele služby stejně tak email služba která je od včerejšího dne nedostupná. Některým novějším založeným emailům to bylo čtení emailů nedostupné u některých starších registrací to funkční bylo i přes technické problémy. (mám na mysli po dobu prohlášení "Vážení uživatelé. Velice se omlouváme za dočasné technické problémy, po jejich odstranění budete mít opět přístup ke svým zprávám. Děkujeme za pochopení!" tam to ještě u některých schránek šlo.) Dnešním ránem to prostě nejelo nikomu... :-/
___
Ještě taková menší zajímavost u novějších registrací (aspoň v mém případě asi 3 týdny stará emailová schránka) nefunguje emailový účet server hlásí že emailová schránka neexistuje cituji:"Zadané uživatelské jméno (*****) neexistuje". Zřejmě v tuto chvíli je problém tedy v určité části serveru na straně provozovatele.

>pro mývalici OK, díky za upozornění <
Naposledy upravil Nethazard dne 12. 4. 2007 18:50, celkově upraveno 1
Nethazard
Junior

Odeslat příspěvekod Rop 12. 4. 2007 10:15

Já bych řekl že se jedná o pravidelný aprílový žertík společnosti GTS Novera ... http://www.hostovinky.cz/?item=nagano-t ... bez-proudu

Prostě vypli proud a ted postupně nahazují servery a služby zpět do provozu .... ovšem kvality centrumackyho mailu ... to je kapitola sama pro sebe ... :roll:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Junior

Odeslat příspěvekod fatman 12. 4. 2007 11:24

Nj, u služby "zadarmo" se nikdo nepřetrhne, jednou výpadek postihne i tolik chválený gmail (sám ho ke spokojenosti používám na soukromé účely). Takže řešením je, založit si schránek víc u různých poskytovatelů (a třeba i v zahraničí, sám mám dobré zkušenosti s web.de, který používám kvůli německému zákazníkovi, blokujícímu všechny maily z jiné než .de TLD) a přeposílat zprávy na ně, tak se aspoň dostanete ke starším zprávám. A na důležité (pracovní) maily se vyplatí zvolit nějakou placenou variantu, je tam větší pravděpodobnost, že v případě výpadku se tím někdo začne zabývat rychleji.
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod V.I.P-er 12. 4. 2007 11:28

no tak jsem to asi taky zakřiknul, ještě okolo 10 hodiny dopoledne jsem se tam dneska normálně dostal, ale teď už to není nějak možné...a zrovna když něco důležitého potřebuju...
Bůh stvořil muže a ženu, ale zapoměl si to dát patentovat, pročež toto může dělat každý hlupák...:)
V.I.P-er
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 12. 4. 2007 12:03

Tak to jsem zvědavej kdy to zprovozní, a jaké budou škody. :-/
E-mail mi aktuálně nejde.
Naposledy upravil r34ktor dne 12. 4. 2007 12:06, celkově upraveno 1
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tučňák 12. 4. 2007 12:05

U mě stále nefunkční, teď už se dokonce ani nepřihlásím - stejná chyba jako u Nethazard: Zadané uživatelské jméno neexistuje :evil: :evil:
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod r34ktor 12. 4. 2007 12:12

Když se pokusím stáhnout poštu skrze e-mailového klienta (Thunderbird), tak mě to počastuje touto hláškou:

Obrázek
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod V.I.P-er 12. 4. 2007 13:10

Toto jsem našel na stránkách centrumu:

"problémy našeho dodavatele přetrvávají, emailové schránky nejsou momentálně přístupné.

Omlouváme se všem uživatelům za dočasnou nepřístupnost emailových schránek, způsobenou technickými problémy u společnosti GTS Novera, našeho externího dodavatele.

Společnost GTS Novera zatím není schopná určit, kdy bude vše plně funkční. Na nápravě intenzívně pracujeme a o stavu Vás budeme ihned informovat na těchto stránkách.

Děkujeme za pochopení"
Bůh stvořil muže a ženu, ale zapoměl si to dát patentovat, pročež toto může dělat každý hlupák...:)
V.I.P-er
Junior

Odeslat příspěvekod JVIC 12. 4. 2007 13:18

Vsechni se chcete stěhovat ke konkurenci. Kdyz spadly maily na seznamu tak se vsichni hrnuli na centrum. Ted zas obracene. Tak se na to vyprdnete furt rikat ze nekdo je *****. Kdyz jste tak nespokojeni se sluzbami zadarmo, tak si udelejte vlastni mail server, kdyz jste vsichni tak chytri.
JVIC
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 12. 4. 2007 13:19

to V.I.P-er:
Hmm, to se tam muselo objevit teprve před chvílí. Když jsem zkoušel webové rozhraní v cca 11,30 hod, tak tam ještě žádné upozornění nebylo.
Naposledy upravil r34ktor dne 12. 4. 2007 13:20, celkově upraveno 1
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod redfrog 12. 4. 2007 13:19

jj tahle hláška ale naskočila až po dvou hodniach nefunkčnosti...
od rana se pokouším...cca od 10ti dnes a až teď tam ta hlaška naskočila...předtim tam jen naskočilo že momentálně není možne zprávu spřistupnit...
To je v dupě...Seznam stoji za h***o...atlas stoji za h***o a teď už aji centrum :D vidím to na nějaké měnší ne tolik komerčně a reklamou zahlecené servry...třeba Gmail :) :-B
║▌║█║║▌││║▌▌║║█║▌│║▌ ║█║▌
-EAN- 7584852-13 | ■ 22.95 €
redfrog
Junior

Odeslat příspěvekod V.I.P-er 12. 4. 2007 13:22

jasně, že se to tam objevilo před chvilkou, je to tam cca 20minut... Asi jsou informováni závratně rychle, když to tam napsali až teď a nefunguje to už nějakou tu hodinku...

Ale hlavně, že mi chodí upozornění na mobil, že mi přišel mail...co z toho když si je nemůžu přečíst...
V.I.P-er
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 12. 4. 2007 13:27

V.I.P-er píše:Ale hlavně, že mi chodí upozornění na mobil, že mi přišel mail...co z toho když si je nemůžu přečíst... /quote]

Snad to je dobré znamení, a nepřijdeme alespoň o příchozí poštu v době výpadku.
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod redfrog 12. 4. 2007 13:27

taky tam mám par duležitych emailu...ja jen doufam že to ty jelita umouněne nějak nezkoni a nedopatřenim nesmažou!!! jak maji ve zvyku!!!
║▌║█║║▌││║▌▌║║█║▌│║▌ ║█║▌
-EAN- 7584852-13 | ■ 22.95 €
redfrog
Junior

Odeslat příspěvekod V.I.P-er 12. 4. 2007 13:31

No holt je to FREE služba, tak tady se tomu nedá moc věřit...

//Mývalice: Nepoužívej citaci, když reaguješ na předcházející příspěvek. Je to zbytečné. Jak citovat příspěvky, na které reagujete
V.I.P-er
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka