Nefunguje email CENTRUM.cz

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod r34ktor 12. 4. 2007 16:24

Tak musím to zaklepat, ale mě jede pošta bez problémů. :P Webové rozhraní funguje taktéž.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod psychocowboy 12. 4. 2007 16:31

Uz to jede..si ze me strili :)...
psychocowboy
Junior

Odeslat příspěvekod Exaris 12. 4. 2007 17:00

Sice jede, ale všechny zprávy ze včerejška až po 10 hodinu ranní dnes, jsou v tahu.
Exaris
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Darklord_cz 12. 4. 2007 17:14

Tak me se dnesni problem netykal (nastesti).

Ten unorovy, ktery se asi tykal jen minima schranek (nebo jen moji?) vyresili asi po 2 dnech, tedy s tim, ze jsem prisel kompletne o vsechny maily k tomu datu a uz nebyly obnoveny.

Nastesti jsem dulezite veci mel i doma na PC a celkove tam toho jeste nebylo tolik... Takze jsem se ani nepoustel do procesu "zavolej/napis si o pomoc", a radsi jsem usetril cas.
Darklord_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod beroma 12. 4. 2007 17:38

Víte jak se na centrumu dostávajů také ty body? Tak si za 5000 bodů objednejte IMAP4 a problém je vyřešen.
beroma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Exaris 12. 4. 2007 17:54

beroma píše:Víte jak se na centrumu dostávajů také ty body? Tak si za 5000 bodů objednejte IMAP4 a problém je vyřešen.
Exaris
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r34ktor 12. 4. 2007 18:05

to Exaris:
Tvrdit, že POP3 je lepší je hloupost. U IMAP4 si také můžeš nastavit ukládání všech zpráv lokálně, nebo jen těch, které chceš. To se hodí např. v případě, že mi nějakej expert pošle 100MB balík fotek. Prostě to smažu rovnou na serveru, přičemž si ušetřím nervy a traffic.

Dále IMAP4 nabízí další pokročilé vlastnosti, o kterých se POP3 ani nezdá. Ale proti gustu žádnej dišputát. :wink:

Jinak včerejší i dnešní e-maily mi dorazily všechny v pohodě. Samozřejmě tomu tak nemuselo být u všech účtů.

//edit: překlep
Naposledy upravil r34ktor dne 12. 4. 2007 19:05, celkově upraveno 1
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nethazard 12. 4. 2007 18:57

Takže aktuálně : emailové web rozhranní na centrum.cz jede jak u mého novějšího emailu tak i u starší registrace emailu. Vypadá to že spravili všechny služby serveru.... Jede to i na POP3 i s SSL. Sláva :mrgreen:
Nethazard
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 12. 4. 2007 20:22

Na provokatéry nejlépe nereagovat... Oni se časem umlátěj sami...

Sorry pro ty, kterým uniká souvislost - je to reakce na "Vlnofku", který si tady pustil hubu na špacír a byl (oprávněně?!?) vymazán...
Naposledy upravil EKKAR dne 15. 4. 2007 21:58, celkově upraveno 1
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Junior

Odeslat příspěvekod Saui 12. 4. 2007 21:10

Já jedu přes IMAP na centru a taky žádnej problém jsem nezaznamenal.
Saui
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Harper12 12. 4. 2007 21:19

vlnofka píše:Kdyz jste vsichni takovy odbornici na vsechno tak proc nejdete pracovat do centra a misto toho jen debilne kecate tady na lzive

Ty si blbej jak toceny schody... Vazne. Problem nemelo centrum, ale GTS Novera....
Harper12
Junior

Odeslat příspěvekod PetrCi 13. 4. 2007 00:29

toš já vám nevím.. - jsem na seznamu asi 5 let a nikdy nic - no, nevim, ze bych sel k centru ? :D .. - vim, bylo to noverou, ale jak vidno, seznam asi neni na novere nebo to ma lepe zabezpeceno..

sak pockejte! - ono na "vas" taky prijde a koupi "vas" seznam.cz! :D ...
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod vlnofka 13. 4. 2007 11:48

Harper12 píše:
vlnofka píše:Kdyz jste vsichni takovy odbornici na vsechno tak proc nejdete pracovat do centra a misto toho jen debilne kecate tady na lzive

Ty si blbej jak toceny schody... Vazne. Problem nemelo centrum, ale GTS Novera....

hmm myslim, ze vim docela dobre kde a jake problemy byly...
vlnofka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sly 15. 4. 2007 10:36

Dobrý den. Měl bych pár dotazů, co se emailové problematiky týče.

1) Jak vhodně zálohovat ony emaily z freemailových služeb, jako např. CENTRUM, SEZNAM, GMAIL? Existuje-li více typů zálohování, prosím o jejich uvedení a porovnání.

2) Existuje nějaký styl zálohování, který by fungoval např tak, že bych si ze serveru stáhnul maily a v případě potřeby (např. poruchy serveru a následnému ztracení mailů) je nějakým způsobem ze zálohy nahrál zpět?

3) Doporučovali byste desktopového emailového klienta? Pokud ano, pak kterého (zdali klasický Outlook z MS Office, např verze 2003, či zdali freewarový ThunderBird...?).
Sly
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lukecik 16. 4. 2007 11:30

EMAILový klient mi stále nefunguje. Platí to jen na CENTRUM, SEZNAM šlape v pohodě.
Když chci přijmout poštu - vyskočí mi hláška -
"Přikaz RETR nebyl úspěšně proveden. Poštovní server POP3.centrum.cz zaslal odpověď: File With message not found."

Už mi to leze krkem, protože pres webové rozhrani se k poště dostanu a přes klienta ne. Nevíte někdo novější informace?
Lukecik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka