Je Gmail opravdu tak skvělý?

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod speedy 26. 4. 2007 15:22

Dekuju vsem za objasneni meho dotazu jste dobri.

Ted bych mel jeste jednu otazku obecnejsiho razu k emailum jako takovym. Popisu svou situaci. Mam emailovou schranku jedno, at uz Gmail, Seznam, Centrum,...,. Jelikoz se pobybuju docela v terenu a potrebuju mit pristup k emailum tzv. za chodu pristupu k emailum jak z PC, tak pres mobil. Vim, ze diky POP3 si muzu stahovat emaily treba do emailoveho klienta v mobilu a zpravy v emailove schrance zustanou...

Jde mi ovsem o to jak zaridit (pokud to vubec jde) Aby kdyz odeslu email pres pripojeni s mobilem a potom se doma prihlasim do schranky pres PC, tak aby ve slozce Odeslana byl i ten email co jsem poslal pres mobil.

Zatim vzdy narazim na to, ze email je ve slozce Odeslana napr. v mobilu, ale kdyz se napojim do schranky pres PC primo, tak v Odeslana dany email neni...

P.S. Vim, ze jsem to popsal asi hodne kostrbane, ale doufam, ze nekdo to pochopi a pomuze.
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gappa 26. 4. 2007 15:36

SMTP server gmailu tohle umí - cokoliv přes něj pošleš, uloží mezi odeslané maily na serveru.

Osobně jsem nezkoušel, ale někde jsem četl, že to tak funguje/někdo to tak z mých známých snad používá.
Gappa
Junior

Odeslat příspěvekod Aonym 26. 4. 2007 17:40

Gappa: Já to tak dělám, na notebooku mám Outlook, kde mám uložneou jednu kopii při odeslání, a když potřebuju dohledat z netu, tak na GMailu mám druhou
Aonym

Odeslat příspěvekod fatman 26. 4. 2007 21:58

speedy: "Treba z adresy @osel.cz prirad stitek Osel, ale ovsem zprava zustane ve slozce Dorucena posta, takze hromady posty ve slozce dorucena se nezbavim, je to tak a problem to bude delat pri vstupu do emailu treba pres mobil? Myslim orientace v poste.

Už zpracované zprávy lze archivovat (tlačítko Archive), takže pak se nezobrazují ve složce Inbox, ale až v All Mail, kde se v nich dá hrabat dál. Lze to nastavit i tak, že si zprávy stahuju přes POP a mám 3 možnosti - staženou zprávu ponechat v Inbox, přesunout do archivu (objevuje se jen v All Mail) a nebo vymazat ouplně.
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Předchozí stránka