ICQ 6 - co na něj říkáte? :)

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Gruppe 20. 4. 2007 09:14

no mysim že běžní čecháčkové z toho budou nadšení: Holt je to hezčí, zmizeli příšern ísmajlíci minulé verze...

A co na to já? No za:
1. první byla slepise :D
2.sakra stravil jsem 5 minut nastavovani aby vse bylo k obrazu memu!
3.Razeni dle abecedy je pekna debilovina-jeste ze to jde zmenit
4.nemoznost oznacit text mysi je na pikacu
5. pametova narocnost je vazne nejaka vysoka na blbej komunikator ne? Sice mam taky Giga, ale to je dnes prumerna hodnota a znam lidi co vali na Celeru700 s 256MB pameti WinXP a do toho ICQ6- to jim moc na sviznosi na prida...ale to je holt jejich problem, necim musi vyrobci lidi tlacit k porizeni noveho HW :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xNeox 20. 4. 2007 13:43

Na psani mam Qipa na hraní mám hry a ne messangera :)
xNeox
Junior

Odeslat příspěvekod hoboo 20. 4. 2007 14:07

Ahoj, viem, ze je to trochu mimo misu, ale potreboval by som pomoct: ako vypnut v ICQ 5.1 (slovenska verzia) zvuk pri ohlasovani novej spravy?

Vdaka :)
hoboo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 20. 4. 2007 15:33

vypni vsecky zvuky... disable sound pri hlavnim menu, nebo si najdi slozku, kde jsou ty zvuky ulozeny a ten jeden tam prepis prazdnym zvukem (nebo zkus ho smaznout).
Ten druhy postup v pripade, ze ostatni chces zachovat.
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hoboo 20. 4. 2007 15:51

Vdaka. Konecne som to v tom slovenskom menu nasiel. :) Niekedy je to hroza ked prechadzas z anglictiny na iny jazyk.
hoboo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepek92 20. 4. 2007 17:11

Dobrý deň,
včera som si nainštaloval ICQ 6. Dnes, keď som išiel, že si zahrám s kamarátom hru mi stále vypisovalo stále Connecting a buď to neskončilo alebo sa mi ukázalo Opponent quit (protihráč ukončil). Jediná hra, čo mi zatiaľ ide je Pool. Kamarát má ICQ 5.1. Pokúsil som sa odinštalovať ICQ 6 a dať naspäť ICQ 5.1, ibaže pri štarte mi vypísalo, že je k dispozícii nová verzia. Keď som dal zrušiť aktualizáciu, tak sa mi celé ICQ zavrelo. Viete poradiť, čo s tým?
pepek92
Junior

Odeslat příspěvekod buraccio 21. 4. 2007 13:12

Všechny Vás zdravím . . i já přispěju se svým názorem do tohoto fóra.

Dneska jsem vyzkoušel ICQ6 na svém počítači a musím říct, že NEJSEM SPOKOJEN! Od složitosti nastavení až po nemožnost uskutečnění komunikace s webkamerou (zkoušel jsem i s vypnutým firewallem). V nastavení jsem nikde nenašel možnosti webkamery, tak jak je tomu třeba ve Skype. Za další . . při psaní písmena "ň" to píše dva háčky a za nimi teprve "n" . . divné. Vzhled nebudu ani komentovat - doufám, že budou nějaké skiny! . . toť vše

Vracím se ke QIPovi . . .
buraccio
Junior

Odeslat příspěvekod suk 21. 4. 2007 15:57

ICQ6 - stejna, ne-li vetsi hruza nez ICQ5.
Zere to pamet, nacpany reklamama, bugy, moc flashe, proste blee.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oX!de 21. 4. 2007 19:06

pouzivam par dni a ta 6ka je docela v pohode akorat ty statusy me stvou, navic kdyz si dam napr. N/A tak si musim jeste k tomu zvolit text jinak to tam nevypise nic, trosku neprakticky a nebo to delam nejak blbe :?
oX!de
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Augustin 21. 4. 2007 19:21

Pouzivam Skype - zadna reklama, neprilis velke systemove naroky, stabilni... Jedina nevyhode je, ze pro Windows je verze 3, kdezto pro Linux je pouze 1.3.

ICQ preplnene reklamou, je neprehledne, je urceno pro ty, co chteji chatovat, ne volat... Take jsem slysel, ze je to puvodne rusky produkt, coz je dalsi minus.
Augustin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lucky17 21. 4. 2007 19:26

QIP rulezzz
lucky17
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bohaatstvo 21. 4. 2007 20:04

Přesně tak nejdou Ď Ť Ň atd ... změnit zvuky taky nejde ... starý smajlíky nelze nastavit. Je toho povícero. Znovu (nově) jsem přešel na 5.1 od Atlasu. A jsem příjemně překvapenej. Atlasácký ICQ celkem jde ...
Bohaatstvo
Junior

Odeslat příspěvekod buraccio 21. 4. 2007 20:20

Každej soft, kterej nově vyjde většinou stojí za prd, protože se musí ještě doladit různýma patchama . . .

používám QIP 2005 build 8000 + cz a SKYPE 3.0.0.198 CZ a funguju v pohodě :-)
buraccio
Junior

Odeslat příspěvekod suk 21. 4. 2007 20:25

Vsichni si tak chvalite ICQ. A ja bych byl radsi kdyby to lidi prestali pouzivat a zacali s necim normalnim :(
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kasper 21. 4. 2007 20:42

trillian pak qip pak miranda uz se tesim na trillian astra:
Kód: Vybrat vše
http://www.ceruleanstudios.com/ap/

nebo http:
Kód: Vybrat vše
//www.trillian.cz/

icq ma sice novy kabat ,ale porad ma ty same chyby: viry,moc reklam,nehotovy a nejde spustit na lunux mac a strasne zatizeni ram ted 40mb pred tim 8mb novy trillian bude lepsi a nebude zalezet na platforme :D
Kasper
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka