ICQ 6 - co na něj říkáte? :)

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 22. 4. 2007 09:52

Augustin píše:Take jsem slysel, ze je to puvodne rusky produkt, coz je dalsi minus.
No kdyz je to puvodne rusky, tak to stoji za prd. Lepsi by to bylo Emericky s vlajeckou.

(ICQ je puvodne Izraelsky pro tvoji informaci) :-B
A k skypu asi jedno: http://www.root.cz/clanky/10-duvodu-pro ... ivat-skype
Nerikam ,ze je spatnej, je funkcni a lidi si ho oblibili, ale nektery ty veci jsou pomerne zavazny.
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xroot 24. 4. 2007 08:29

No tak sem ten zazrak nainstaloval a na prvni pohled mi to prislo docela pekne. Ale kdyz sem zjistil ze to nema smajliky (sice jich hodne pisu primo na klavesnici, ale neznam jich zpameti vsechny) no a pak sem se podival kolik to zere ram a bylo jasne=>tohle ne (52mb je sakra moc)
No na druhou stranu tady vsichni nadavate na icq orginalni klienty a do nebe vynasite mirandu apod. Ja teda s nima dobre zkusenosti teda nemam. Spis by se vetsina z vas mela zamyslet a zacit pouzivat klienty napr jabber. Ale osobne mam rad i G-talk. (myslim ze taky bezi na jabber)
フルメタル パニック!
xroot
Junior

Odeslat příspěvekod buraccio 24. 4. 2007 08:51

to je otázka, kolik lidí jabber používá. Většina lidí, co se pohybuje na internetu využívá sítě ICQ a buď originál ICQ klienta nebo alternativní klienty. Těch, co používají jabber je o hodně míň. Tím samozřejmě nechcu jabber zatracovat. ;-)
buraccio
Junior

Odeslat příspěvekod suk 24. 4. 2007 12:29

buraccio: vsichni pouzivaji ICQ, ja budu taky prestoze je k ho*nu ze? v cesku je normalni pouzivat ICQ, slysim to vsude. otazka na kotakt je cislo ICQ. Na jabber se me nikdo nezepta, nikdo ho tu nezna.
Kamoska ma kamose itala a ten ICQ snad ani nezna, pouziva msn.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod axel04 24. 4. 2007 13:06

axel04
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod buraccio 24. 4. 2007 13:19

suk píše:buraccio: vsichni pouzivaji ICQ, ja budu taky prestoze je k ho*nu ze? v cesku je normalni pouzivat ICQ, slysim to vsude. otazka na kotakt je cislo ICQ. Na jabber se me nikdo nezepta, nikdo ho tu nezna.
Kamoska ma kamose itala a ten ICQ snad ani nezna, pouziva msn.

jo to máš pravdu. Jeden muj kolega má v itálii rodinu a komunikují spolu přes messengera. :idea:
buraccio
Junior

Odeslat příspěvekod Rendy 28. 4. 2007 20:11

jak udělat, aby se icq nezobrazovalo furt v liště spuštěných aplikací??
Jak si to poděláš, takový to máš..
Rendy
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 28. 4. 2007 21:12

nijak... bohuzel to bylo uz u preview a je to i ve finalu... psal jsem jim to jeste jako tester, ze to je podle me chyba, ale zustalo to:)
takze to je asi nova vlastnost
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Rendy 29. 4. 2007 16:15

jak nainstaluju zase zpátky, 5.1 ICQ, vždycky, když dokončím instalaci mi to napíše, že je novější icq a když dám storno, tak se zavře..
Rendy
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 29. 4. 2007 18:38

hele to je hodne divny, protoze ja po nainstalovani 6ky... jsem jen cucel, ze to nechali skoro stejny jako preview verzi a tak jsem si dal zpatky (teda k tomu) 5.1ku... EN verze.
a jede mi to v pohode.
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Rendy 29. 4. 2007 18:43

no já mám v kompu akorát tu první 5.1 verzi, tak je možný, že to je tim.. ale na icq.com už ji nemaj vůbec a ta od atlasu mi furt padá..
Rendy
Junior

Odeslat příspěvekod bbob 29. 4. 2007 18:50

Co na ICQ 6? Je to hnus velebnosti.
bbob
Junior

Odeslat příspěvekod technista 29. 4. 2007 19:19

Prosim o pomoc, kde najdu nejakej banner killer na ICQ 5.1 od Atlasu?
technista
Junior

Odeslat příspěvekod suk 29. 4. 2007 19:22

technista: stahni si "normalni" ICQ5.1 na to bannerkiller najdes. nebo mirandu/trillian/qip pripadne zacni pouzivat jabber s ICQ protokolem. A mas to bez reklamy a nemusis kupovat novy RAMky :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka