kompatibilita, nazory na sestavu "na vsechno"

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod milsimr 17. 5. 2009 18:42

Btw, akorát se zvukovky týče.. nebylo by lepší koupit nějakou z řad X-Fi a ušetřit tak pár kaček? Rozdíl mezi zvukovými výstupy mezi X-Fi a Vámi vybranou kartou podle mne nemá nikdo s normálním sluchem šanci poznat. Ve hrách obě dvě karty budou podávat perfektní výkony. Co víc si přát?

Dal bych tam např. tohle odkaz.
Za téměř poloviční cenu si myslím rozdíl poznat nebude. Maximálně bude tahle karta chudší na přiložené softwarové vybavení.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod look82 17. 5. 2009 19:09

milsimr píše:Btw, akorát se zvukovky týče.. nebylo by lepší koupit nějakou z řad X-Fi a ušetřit tak pár kaček? Rozdíl mezi zvukovými výstupy mezi X-Fi a Vámi vybranou kartou podle mne nemá nikdo s normálním sluchem šanci poznat. Ve hrách obě dvě karty budou podávat perfektní výkony. Co víc si přát?
Dal bych tam např. tohle odkaz.
Za téměř poloviční cenu si myslím rozdíl poznat nebude. Maximálně bude tahle karta chudší na přiložené softwarové vybavení.

Ta, kterou zminujete je prave o par kacek drazsi:) - ja objednal tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55627. Krome her doufam, ze ji vyuziju i pro rozumne domaci nahravani.
look82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milsimr 17. 5. 2009 20:01

Snadná pomoc :-)
Prostě tu kartu co jsem navrhoval koupíte v bulk balení. Viz. zde. Pořád vyjde o necelé dvě stovky levněji a výkon je víceméně na "rozumné uživatelské úrovni" úplně stejný.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod look82 17. 5. 2009 20:38

milsimr píše:Snadná pomoc :-)
Prostě tu kartu co jsem navrhoval koupíte v bulk balení. Viz. zde. Pořád vyjde o necelé dvě stovky levněji a výkon je víceméně na "rozumné uživatelské úrovni" úplně stejný.

To potom ano...:) ale pri cene cele te sestavy uz to dve stovky nezachrani:) Uz jsem pred par hodinami objednal, ale i tak dekuji za doporuceni...
look82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milsimr 17. 5. 2009 21:00

Tak to potom ano ;-)
milsimr
Administrátor

Předchozí stránka