ULN v praxi - co koupit a cemu se VYHNOUT??

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod karlos00x 8. 10. 2010 19:47

moja rika ze jsem hluchej, ale komara v mistnosti v noci kdyz je uplny ticho slysim moc dobre (to myslim nejde o dB ale o Hz). Ale treba v brne v panelaku kdyz jsem byl na kolejich to pred druhou hodinou nehrozilo ( šrumec v panelaku, vytahy... + hluk zvenku).

a ani muj fortron zdroj + freezer 7 + ac 12 pwm (oba vetraky na 28%) dneska toho komara nebo ten mestsky hluk( velmi klidna ctvrt s duchodci a bez klubů v 20 000 lidi meste) neprerve. Neco jineho je samozrejme pri kodovani videa treba kdyz se roztoci vetraky.

Takze souhlasim s procenty - 80/20 "normalni clovek" voli pomer cena/vykon, clovek ktery si chce doprat tak si zvoli vykon - ale uplne stejny je to vseho ostatniho v zivote - auta, sportovni potreby, obleceni atd.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 8. 10. 2010 19:59

KineCZek píše:Praveze treba zapnute radiatory ustredniho topeni delaji zretelne vetsi "ramus" nez moje ULNPC.

Neuvažoval jsi o podlahovém elektrickém vytápení? Ještě jsem neslyšel o člověku takhle posedlém po tichém počítači. Trávu růst neslyšíš?
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 8. 10. 2010 20:06

Jednoduche reseni, v pracovne vypnes topeni. Usinam s pootevrenym oknem i v zime, kdyz je slyset ruch zvenci, ani topeni mi nevadi. A stop OT, panove. :))
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod raven_kix 25. 11. 2010 14:32

Myslím, že Radeon HD 6850 SCS3 od PowerColor by mohla být další zajímavá ULN grafika. Do dneška tuším nebylo nic lepšího než pasivní 5770 také od PowerColor.
raven_kix
Junior

Odeslat příspěvekod raven_kix 26. 11. 2010 17:04

Ticho je ticho, ale toto už je trochu moc, ne? :-)) :)
raven_kix
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 26. 11. 2010 17:06

LOL

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod ghostdog32 7. 1. 2011 00:39

Kineczku čteš moje vlákno o zdroji seasonic a rámusu co dělá. Možná než kupovat novou odhlučněnou case mě výjde levněji si současnou "vylepit" ale silentmaxx hmoty už se snad přestali vyrábět nebo jsem je nikde nenašel. je nějaká stejně kvalitní alternativa, aby to ticho za to stálo?
i5-2500K @4.4 Ghz, Noctua NH-U14S, GA-Z68XP-UD3P, Kingston 8GB, Samsung 840 EVO 120GB, Intel 320 80GB, WD Green 2TB EZRX, Audinst HUD-mx2 + AKG K240MKII, EVGA SuperNOVA 750W G2, Fractal R4, LG W2220P @75Hz
ghostdog32
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 7. 1. 2011 00:49

Vyrabet se neprestaly. Jen jsou problemy s dodavkou, distributor (TNTrade) je neschopny. The Shitman experimentoval s Gumexem, alias vrchni vrstvou. Nahrada za KFko mi neni znama.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod banner 14. 6. 2011 17:40

Patří do ULN i Enermax řady NAXN?
Někdy je těžké se prosadit...
banner
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 9. 1. 2012 15:33

Pozde, ale doplnim ... bohuzel nejsou az tak tiche, do ULN tedy ne.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod karlos00x 9. 1. 2012 15:55

otazka je jestli jsou to vubec jeste Enermax... nevim, nechce se mi to hledat, nemam k nim duveru, ale vubec bych se nedivil.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 9. 1. 2012 16:01

NaxN? Vyrobne je to nejake OEMko.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod karlos00x 9. 1. 2012 16:25

no to je presne to o cem mluvim... nalepka tam sice enermax je, ale...
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 18. 6. 2014 19:58

NAXN = CWT

Naposledy oživil KineCZek v 18. 6. 2014 19:58
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Předchozí stránka