prosím o ohodnocení herní sestavy

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod karlos00x 3. 12. 2010 20:52

romuse: rado se stalo, ono totiz bylo dost nepravdepodobny, ze by clovek ktery to dela rutinne(coz predpokladam ze takovi v alfě jsou) dal na CPU boxove prdítko a hypera poslal v balicku...
kdybys kontaktovala zrovna alfu tak si troufam tvrdit, ze s pravdepodobnosti limitne se blizici k jistote by chteli prave fotky.
pak jeste za par dni napis vlastni postrehy jako zpetnou vazbu.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod romuse 3. 12. 2010 21:09

jasně napíšu, za chvilku se ho chystám už vyměnit za ten zdovolením křáp co mám teď :-D ,
a ještě mi tu zbyl jeden větráček :-D , ale to už řeknu bratránkovi až bude mít chvilku
A všem mo děkuji za rady ;-)
romuse
Junior

Odeslat příspěvekod karlos00x 3. 12. 2010 21:14

s velkou pravdepodobnosti mu nic nerikej (zase hod fotku at je to jasny).
Celkem jsi koupila totiz 3 ventilatory: 1x original ve skrini ("spatny") + 2x navic ty "dobry". takze oni ten "spatny" vymontovali a aby je nekdo pripadne nejak nehanil, ze okradaji zakazniky tak to posilaji s bednou, stejne jako ten box chladic.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod romuse 4. 12. 2010 10:22

tak první dojem je perfektní :-D , šlape jak hodinky,akorát mi nejde windous media player nevíte náhodou co stím ?
Jinak se starým pc se to snad nedá ani srovnat. Hlavně co se týče rychlosti naběhnutí systému i vypnutí pc, zbytek musím ještě vyzkoušet :-D , S windousama 7 se musím ještě seznámit, ;-)
Tímto děkuji všem kdo mi zde poradil postavit nové pc jsem naprosto spokojena a výsledek předčil mé očekávání (ještě teda musím zkusti nějaké hry (teda spíš manžel)
romuse
Junior

Odeslat příspěvekod The Shitman 4. 12. 2010 10:32

Tak ať slouží. :)
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Bari007 4. 12. 2010 10:38

Jak nejde Windows Media Player? Píše nějakou chybovou hlášku? Nebo co dělá?
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod romuse 4. 12. 2010 11:42

soubor má číslo verze 12.0.7600.16385 ale bylo očekáváno číslo 12.0.7600.16667. Program Windous Media Player není správně naistalován a je nutné instalovat jej znovu.
Chcete jej instalovat z webu společnosti Microsoft ?
A když dám ano tak mě to nabídne dvě verze obě jsem stáhla ale nejde ani jedna, když ji spustím tak mi to napíše:
aktualizace není použitelná pro Váš počítač. Toto mi hlásí obě dvě verze
romuse
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 4. 12. 2010 12:05

Tam se asi nepodarila nejaka aktualizace. Problem pocitace (HW) to neni, je to problem programu. Ja bych to resil reinstalaci Windows. Ale chapu, ze se Ti do toho nechce, nebo ze nevis jak.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod romuse 4. 12. 2010 13:21

tak už to šlape, přeinstalovávat celý systém se mi opravdu nechtělo :-D , zkusila jsem upgrade windousů a už to šlape, teď tu zase pro změnu řeším zvuk který mi nejde :-D
romuse
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 4. 12. 2010 13:33

No, predpokladal jsem, ze WIndows Update Te napadl hned jako prvni moznost. Aha. A predpokladal jsem moc. : ))

Pred aktualizaci zvuk sel? Potom ve spravci zarizeni dej "vratit zmeny ovladace" a zase pujde.

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod romuse 4. 12. 2010 13:34

před tím zvuk taky nešel, teď sice jde ale rachotí to a nic jiného
romuse
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 4. 12. 2010 13:47

Repro jsou OK? Zkus i sluchatka. Zkus ruzne vystupy. Predni i zadni. Zkus nastavit ve Win ve vlastnostech zvuku 2.0 stereo vystup. Pak by mel jit zvuk jen ze "zelene" dirky na zadni strane PC.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod romuse 14. 12. 2010 09:45

Tak pc už šlape na 100%, vyzkoušené i hry a naprostá spokojenost !!!
Všem ještě jednou moc děkuji za rady ! :D ;-)
romuse
Junior

Předchozí stránka