To ovsem je nesehnatelny prototyp, navic s cenovym odhadem pri uvedeni na trh 35k* za holou bednu. Uz jen z toho duvodu bych to sem asi ani nezatahoval.
*Ten odhad ano, je 999USD. Ale nez se zacneme dohadovat, jestli umim pocitat, zkus uvazit, ze jde o cenu bez dopravy do Evropy, bez cla a bez DPH.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
POZNAMKA: Vzhledem k chybe ve funkci kosiku na eshopu TSB doporucuji odkaz otevrit v anonymnim okne prohlizece a toto okno pred otevrenim pripadneho dalsiho odkazu zavrit, aby nedoslo k pomichani komponent z vicero odkazu do jednoho kosiku. Eshop uz o teto chybe vi a na oprave se pry jiz pracuje. Diky za pochopeni.
Proti G620T stale jde o nasobne (v zavislosti na aplikaci cca 4x) vykonnejsi stroj. A ano, i tuto kombinaci mam vyzkousenou. Jen ale nemam fotky vnitrku, protoze interier fyzicky nelze nafotit. Zakladni deska se do te skrine montuje "vzhuru nohama", cimz je mysleno ze sroubky se davaji na rubovou stranu. Tzn. socket, pameti, disky, to vse zustane zacloneno (pohrbeno pod) zakladni deskou v nerozebiratelnem skeletu skrine.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
octr píše:...v pohodě mi dostačuje výkon z procesoru G620T s integrovanou grafikou..., prostě mi jen vadí ten hluk z větráků.[/url]
Ne, že by se fanless PC o "kancelářském" výkonu nedal postavit. Je to ale drahé a neefektivní. A pokud ti vadí hluk větráků, tak jenom proto, že je nejspíš neumíš seřídit. Nedávno jsem skládal minisestavu s G6900. Procesor je chlazený box chladičem s otáčkami ca 1100/min a v absolutně tiché místnosti víc slyším tikot nástěnných hodin.
Pokud na nějakou otázku neznáme odpověď, ještě neznamená, že tato odpověď neexistuje.