A proc menit? Zda se mi ze jsou hezke ceny a chtelo by to poladit, mozna si najdu cas si neco zahrat, tak si chci ty nove gamesky uzit. Nezapomenu na zklamani kdy jsem si donesl domu volant, DiRT a tehdy vykonou x1950GT a zjistil ze se mi to na AMD sestave seka....od te doby to lezi vsechno ve skrini

Jelikoz jsem liny se sklanet nad bocnici a hledat presne nazvy tak jen od oka:
Současná je
C2D Q6600 2,4 + Ninja (ta velka hlinikova kostka se 120tkou)
deska gigabyte (takova ta supr draha co me stala 6tku - Ultra durable ci co)
4x1GB ADATA 800MHz (jo ty cerveny CL4

GF8800GT Point of View (Accelero to velky s 2x 120mm FAN + nejaky ten MHz navic)
Seasonic 550W (ten si necham, je tichej)
disk: 250GB SATA (ma cca 2 roky, ale staci, necham, kdyztak mam v zasobe zanovni 1TB Samsung)
DVDRW necham, FDD taky (chci mit v PC neco co nikdo dnes nema

LCD HP2465 -cili vyborny i dnes necham 1920x1200
mno....takze:
varianta A)
hodit jen grafiku, 560 Ti uz asi SOC verzi Gigabyte
+ OC - procak jde krasne na 3,4GHz bez zvysovani napeti, jinak da i 3,6GHz
takze cca 5600Kc
varianta

mam tu ted par mesicu stare (cili koupeno z druhe ruky) tohle, premyslim jestli si to nenechat na upgrade svoji sestavy:
Corei5 760
deska Asus 55i (opet nejaka hezka superladicska cerna

Patriot Viper II Sector 5, 8GB - 4x2GB CL8
+ ona grafika 560 Ti SOC
cena 6000 za komponenty + 5600 grafika - coz je lehce pres 11 000CZK.
Otazka je, na kolik bude novejsi sestava vykonejsi aby bylo rozumne priplacet tech cca 5000 a prekopavat si system

Co jsem koukal na testy, tak C2D Quady na tom nejsou (ALE VUBEC) spatne, coz me prekvapilo....
http://extrahardware.cnews.cz/test-ma-j ... age=0%2C13
Samozrejme to tady muzu postavit vedle sebe a zkouset o kolik je ktery vykonejsi, ale radsi bych znal nazor jestli mi to za ten cas vubec stoji

Diky za nazory

PS: komu se chce, kolik bych asi dostal za stare komponenty? (Q6600, Ninja, desku, RAM, grafiku??? 5-6K?)