Varování uživatelům před sestavováním v CZC

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Milanr1 3. 3. 2016 19:37

bobek_ píše: sestavit od KineCZka

= velmi moudré.
Dělá se mi fyzicky špatně, když se setkávám s příšernými samo-domo bazmeky.
Odborná práce patří odborníkům.
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod POGi 4. 3. 2016 23:04

Takhle to doslo....Podle mne docela OK
Přílohy
12788033_10208723496951594_2146308409_n.jpg
POGi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod soap mactravish 4. 3. 2016 23:53

Tak toto je na CZC veľmi slušné, fotka je síce fotená zemiakom, ale ako tak na to pozerám, tak mimo tých zbytočných HDD košov je to čistá práca
soap mactravish
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fastmancz 26. 5. 2016 12:35

Nevím, Já si nestěžuji, skvěle složené pc od czc ^^
Přílohy
G79x.png
složené PC od CZC
Fastmancz
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 26. 5. 2016 13:55

Skvěle v kombinaci s BOXem a těma 1,5k RPM zalmana, inu proti gustu...
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Milanr1 26. 5. 2016 14:00

Jestli to je WKS v hlučném provozu vedle kovadliny/soustruhu, ani to nezpozoruje... ;-)
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fastmancz 27. 5. 2016 04:43

Je fakt, že to není tichá sestava, taky jsem se tomu popravdě divil. Box chladič je v pohodě, ten hlučný není, ale jediný co tady fakt může dělat hluk jsou právě ty větráky 1,5k RPM od Zalmana, jak tady zmiňoval Python.p. Možná se pletu, ale vypadá to tak.

Zkoušel jsem SpeedFan, že bych reguloval otáčky, bohužel neúspěšně, nerozpozná Fans, pokud by znal někdo nějakou alternativu, tak by to bylo super. Nevím jestli existuje i jiný program na regulaci otáček než zmiňovaný SpeedFan.
Fastmancz
Junior

Odeslat příspěvekod dustojnikhummer 27. 5. 2016 06:33

Nebo ty Zalmany vyměnit za Arcticy? On Intel Stock Cooler zas tak hlasitý není. Jasně, není to Noctua nebo 212,ale pokud člověk nebude taktovat (a k 6600k a 6700k ani ten chladič nedostaneš) stačí.
dustojnikhummer
Junior

Odeslat příspěvekod juress 27. 5. 2016 07:31

Jedině regulovat podle teploty CPU v BIOSu.
juress
Junior

Odeslat příspěvekod omualo 27. 5. 2016 08:10

Pred originalnimi vetraky v Zalmanovi varuju take. Regulaci nemaji.
Jen musim rict, ze oproti nekterym znackovym WKS, to ani moc kravalu nedela - ale ticho si predstavuju jinak.
omualo
Junior

Odeslat příspěvekod radeksss 27. 5. 2016 08:50

soap mactravish píše: tak mimo tých zbytočných HDD košov je to čistá práca

Představte si, že byste si koupil komponenty, dal je někomu smontovat a on tam vymontoval to, co jste si koupil, protože on přeci moc dobre ví za Vás, že to tam nemá bejt. Kdysi jsem tahle málem zabil instalatéra, když dodělal WC, tak bez mého souhlasu svévolně uštípal na přívodním kohoutu vody ty plastový pačičky, protože se to přece zavírá sikama a "vždycky se to tak dělalo". Už vidím, jak moje vyděšená matka při pohledu na protíkající WC & myšlenkama na půl důchodu v hajzlu za vodu bude někde hledat siky. Na WC u tchýně jsme si vzal dovolenou a udělal jsme to sám a bez "odborníka" a kdyby takhle fungovalo CZC, tak to budu řešit stejně.

Pokud se pamatuju, tak je v zadání CZC veelikáánská kolonka a nikdo nikomu nabrání tam napsat "prosím vyndat koš".
radeksss
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 27. 5. 2016 14:42

Regulace není tak úplně o tom fan :)

Tu desku jsem v ruce neměl, ale postni screen že SF
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod BabetakCZE 23. 7. 2016 10:04

V pondělí 18.7. jsem si u CZC objednal následující sestavu
https://www.czc.cz/fgnmbqe62cjin81kag2omg31t2/seznam
. Kolem poloviny komponent (zřejmě víc než polovina) byla skladem přímo v Příbrami a zbytek byl skladem v dostatečném množství na jiných prodejnách. Kdy si myslíte, že mi PC dojde? Doručení jsem zvolil DPD na dobírku. S DPD mám jenom kladné zkušenosti. Už mi také došel druhý informační mail ve středu, ve kterém bylo napsáno "Vytištěno Do Skla".
Zesilovač: HeadAmp GS-X Mini
DAC: Gustard A26
Sluchátka: Abyss Diana DZ
BabetakCZE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kaulik 23. 7. 2016 10:33

vážně se nás ptáš, kdy ti dojde pc z czc? my nejsme žádná jejich hotline.. a možná kdyby ses prve zeptal na komponenty (k čemuž toto fórum je), vypadala by ta sestava i líp..
R7-5800x + NH-D14 | ASUS ROG STRIX B550-A GAMING | RAM 48GB@3200 | RX 6750 XT | RM550x | FD R4 | Transcend SSD370S 256GB | NVMe SSD EVO970 500GB
Kaulik
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BabetakCZE 23. 7. 2016 11:26

Jde mi o to, že si tady několik lidí nechávalo sestavit PC od CZC, tak mě zajímá běžná doba dodání. Jinak co je na sestavě špatně? Chladič jsem chtěl původně dát Fera 3, ale ten nebyl dočasně v to pondělí skladem a já sem chtěl, aby to došlo co nejdříve. WD Red tam mám z toho důvodu, že by měl vydržet déle než obyčejný HDD. Za desku připlácet nechci a myslím, že běžný OC by měla zvládnout (pokud v dohledné době OC vůbec bude třeba) a z předchozích zkušeností je to Asus.

S Case mám zkušenosti z předchozího PC a naprosto mi vyhovovala, a stejně tak i zdroj. Vím, že nemá modulární kabeláž, ale to mi zas tak nevadí. Mně jde o poměr cena/výkon/kvalita, což si myslím, že žádná věc v této sestavě nenarušuje.
Zesilovač: HeadAmp GS-X Mini
DAC: Gustard A26
Sluchátka: Abyss Diana DZ
BabetakCZE
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka