Takže moje zkušenosti s czc:
PC jsem objednal 28.srpna s tím že mi bylo jasné, že pc nebude hned, v půlce září jsem měl dovolenou ,počítal jsem s ním cca 21.září.
Nebyl skladem chladič, nabízeli mi jiný, ale já jiný nechtěl, nebyla známá dostupnost, takže bylo jasné, že si počkám, chladič byl naskladněn cca 3.září, tudíž měli všechny komponenty, které byli potřeba.
Na sestavení mají cca 4-6 pracovních dní.
21 září jsem se začal zajímat, co se děje, byl jsem ubezpečen, že 26.září mam pc doma(na prodejně v Plzni).
Počítal jsem s tím a pc doma jsem se připravil, abych se nezdržoval, až přijde, vyndal jsem mechaniku, disky, přehrál data, atd...
Pc nepřišel ,po hovoru jsem se dozvěděl,že bude další den(úterý), v úterý odpoledne volám, co se děje, že mi řekli,že pc je již na cestě, to mi řekli, že počítač není vyfakturovaný, ale že jakmile ho vyfakturujou,že odesílají, už jsem byl mírně iritován(a to jsem měl ještě docela trpělivost), středu jsem to nechal být, ale čtvrtek když stále nic, jsem si už nebral servítky, pc byl dokonce stále tam, kde ho sestavovali a stále nebyl vyfakturován,po pár dobře mířených slovech jsem byl ubezpečen,že v pátek přijde, ale nevěřil jsem tomu.V pátek v 15h byl opravdu na místě(škoda jen,že sem měl před sebou celovíkendovou noční), takže jsem si pc užil hodinu a musel jsem do práce.
Takže po měsíci byl pc na světě, nicméně jsem spokojený.
Vše co jsem si nadiktoval do poznámky bylo splněno, byli připraveny sata kabely na mechaniku, disk, nastaveny větráčky na automatickou regulaci, původní větráčky vymontovány a nainstalovány dle měho výběru jiné a tich, chtěl jsem ivšechny krabice od komponentů, to vše proběhlo v naprostém pořádku.
Přikládám fotk vnitřku pc.
jediné s čím mě nakrkli je,že dali na case od pc logo CZC.cz které najde sundat, je na pevno, to si mohli odpustit, zřejmě reklama za sestavení pc zdarma.
Takže čekací doba i přes to,že jsem čekat chtěl na vybrané komponenty až dlouhá a neschopnost hotové pc odeslat, mohl jsem ho mít minimálně o týden dříve, ne-li ještě dřív, ale jinak jsem spokojen.
https://ulozto.cz/!B5040vcK0yCv/img-20160923-150322-jpg