skusenosti s passive PC

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod karlos00x 12. 8. 2011 13:41

nejde o algoritmy, jde o to ze zoner photo studio za par stovek nebo ten paint .NET zdarma si poridi clovek ktery dela uplne jinak narocne operace nez ten kdo pouziva photoshop. typicky v .NET odstrani cerveny oci, orizne okraj. naproti tomu photoshop je profesionalni nastroj, filtry, desitky vrstev, pruhlednosti... prave kvuli tomu pouzivani grafiky jsem psal o GTX460. Zkratka kdyz se tady nekdo pta tak nepocitam s tim ze si to pepík od vedle stahne z warezfora aby vymazal na fotce svymu psovi usi.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vortex1394 12. 8. 2011 22:15

ano v podstate suhlasim. ale uplne tiche PC je moj sen uz dlhu dobu (roky) pretoze mam dost drahu zvukovu aparaturu (relativne , koncak ONKYO A-9755) , tak si to kupim s velkou pravdepodobnostou. na photoshop popripade pouzijem to stare PC.
ale rozhodne pockam na tu recenziu na zivom.
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod karlos00x 12. 8. 2011 22:22

i "aktivni" PC muze byt neslysne. zkus napsat SZ Kineczkovi, treba bude mit nekde v tvem okoli ukazkovou ULN sestavu.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod banner 13. 8. 2011 06:23

/OT Atom nestačí ani na Minecraft :-D /OT
Někdy je těžké se prosadit...
banner
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 13. 8. 2011 06:40

"Java is high performance. By high performance we mean adequate. By adequate we mean slow."
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Předchozí stránka