nyní řeším koupi nové sestavy, mám již sice nějakou představu, ale raději si nechám poradit od člověka, který má reálné zkušenosti s komponentami (ono přečíst recenzi nestačí).
Hlučnost
Sice sedím u PC celkem dost času (něco kolem 10 hodin), ale stejně nepotřebuju ULN, takže netrvám na ULN, ale nechci aby to hlučelo více než můj 3 roky starý BOX

Účel
30% hraní her (nejsem náročný, hraju výhradně WoW a LoL, ale když bude prostor tak si zahraju i nějaké ty novinky, např. B3, GTA IV apod. spokojím se i s medium/low resolution)
30% běžné nenáročné práce (office, chat, net, filmy, tvorba webu, programování)
10% virtualizace (jenom pár strojů na různé zkoušení atd ... nic moc náročného)
30% Photoshop atd ...
Finanční limit
Nyní mám možnost investovat jen 8000 Kč (-+300). Do sestavy nechci HDD a mechaniku (obojí mám s tím, že SSD koupím po výplatě a HDD mám ze starého PC)
Operační systém
Mám licenci W7
Sestavíte si PC sami? ANO
Budete taktovat
Ano, pokud na to budou prostředky.
Monitor
fHD 22"
Chci jen holou bednu bez periferie. Můj návrh:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_15Z3011AN00111VK011AQI0118BE010VWP01
Jinak 8 GB Ram chci právě kvůli Photoshopu a virtualizaci, je to tak trochu do budoucna. Myslíte, že by nebylo lepší to postavit na AMD kvůli taktování? Předtím jsem měl AMD a byl jsem celkem spokojený, ale nyní mě láka SandyBridge, ale zase na druhou stranu se mi taktovat ani moc nechce, takže pokud nebude nějaký razantní rozdíl ve výkonu, tak chci Intel. Jo a ještě jeden dotaz je tato sestava vhodná k pozdějšímu uprage? Předem díky.