karlos00x 
Já vím že by stačil. Ale pro zvýšení životnosti zdroje a celého PC, snížení hlučnosti zdroje a celého PC a taky pro klid v duši jsem tam ten zadní ventilátor stejně dal. Jelikož je zapojený na jednom kabelu s chladičem CPU, tak si s tím budu víc hrát až budu mít nainstalovaný ten "finální" chladič. Zatím ho můžu zkusit připojit zvlášť na svůj konektor, nastavit regulaci a uvidíme, jak bude fungovat a reagovat na zátěž. Každopádně mě překvapilo, jak dobře už ta regulace v BIOSu funguje. Už je to nějakou dobu, co jsem stavěl PC z nových komponent, a tehdy tam takové možnosti nastavení ještě nebyly. Tím pádem nebudu muset použít žádné SW řešení jako SpeedFan, což je jedině dobře pro uživatele...
Denkez 
No nevím, napsat to takovýmto způsobem poté, co už mám nakoupeno... Jen jsem napsal že je Elite 341 papír. Určitě jsem nenapsal že mi vibruje nebo že s ní nejsem spokojený. Ba právě naopak, spokojený jsem...
Navíc na té Tvé skříni vidím X důvodů proč ji nevzít a vzít radši to co mám.

Jen 92mm pozice? Kde je přední prachový filtr? Prachový filtr pro windtunel? Přední porty tak nízko, když bude PC pod stolem? Byl by windtunel přesně nad tím ventilátorem procesoru a přesně se ho dotýkal? Jestli ne, tak to si ho můžu z uřízlé petflašky udělat i na své skříni, pokud budu moc chtít. Mám v boku dvě pozice pro 120 mm ventilátor. I ten prachový filtr si tam můžu dát...
U projektu musíš vždy myslet na uživatele a na všecky aspekty i z dlouhodobého hlediska. Tento PC bude používat studentka VŠ (bude ho mít v pokoji) a její rodiče. Jediná "údržba", kterou bude muset dělat je jednou za týden přejet čelo skříně vysavačem. Nic víc. PC pojede slušně, tiše, a nebude v něm (a za ním) za pár let tolik prachu, jako by tam žádné prachové filtry nebyly. Přitom bude dobře chlazené.
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...