Sestava na hry a domácí multimediální pc - ULN NE

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod KineCZek 12. 2. 2012 12:46

Krabice => prodas tohle PC, koupis jine PC, krabici muzes nahrat normalne na dalsi PC.

OEM => prodas tohle PC i s OEM licenci, na zadne jine PC nikdy nainstalovat nepujde.

- - -

6790 NE
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod masvers 12. 2. 2012 13:04

No a když je to s licencí a budu to skládat doma tak jak dostanu ten windows ,kamarád ,říkal že budu předkládat účtenku za nákup hardwaru a ještě k těm grafickým kartám u sestavy za patnac tisíc máš geforce gtx5xx ,proč mě ji nenavrhneš? Ty nvidia nejsou dobré? A ještě ke zdroji značce Xilence 500w není to kvalitní zdroj?

-- 12. 2. 2012 13:08 --

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... BF011AMX01 já zapoměl přidat procesor i5
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 12. 2. 2012 13:11

Xilence bych se vyhnul. GTX560 je dobra karta, jinak by nebyla v DS.

Aby platilo OEM, nutne MUSIS mit na jedne fakture:

Skrin
Zdroj
Disk
Desku
Procesor
Pamet

a ten Windows. Jinak je licence NEPLATNA.

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod masvers 12. 2. 2012 15:17

a ten zdroj nemám dát větší ,když požadavek k této kartě je 500W?

-- 12. 2. 2012 15:29 --

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... BF0112D501 tak asi? Plus windows 7 a možná práce za sestavení a doladění a dvacet tisíc je hned :lol: 8-D
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod alfah4ns 12. 2. 2012 15:52

požadavek 500W je tam kvůli nekvalitním zdrojům (eurocase, apod).
6850 v přetaktované verzi sežere v peaku okolo 150W.
V součtu celá sestava v plném vytížení nepůjde přes 250W.
.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod KineCZek 12. 2. 2012 17:30

PODSTATNE lepsi skrin: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1

Neni drazsi nadarmo, je lepe chlazena a PC v ni bude tissi. 20,- Kc bych neresil.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod KineCZek 12. 2. 2012 18:30

Ale jo. Pokud prezijes v zatezi vyssi hlucnost (zdroj), schvalim to.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod masvers 10. 3. 2012 15:09

Zdar ještě jsem tady:-)) ještě nemám novou sestavu čekal jsem na peníze teď to už bude naposledy co dělám změny v sestavě než začnu objednávat :-)) změnil jsem grafickou kartu a hdd disk za ssd disk a ta Vámi navrhovaná deska je bezproblémová? Četl jsem ,že není něco v pořádku s bios a kompatibilitou se SSD disky OCZ Agility 3 serie 60GB http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... JA0116T401
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod skype 11. 3. 2012 12:04

Agility 3 je odpad - nebrat!
Odeslat příspěvekod masvers 11. 3. 2012 13:19

a co teda vzít?
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod masvers 11. 3. 2012 14:24

já chci rychlejší SSD ,chlapi proč mě pořád vnucujete zdoje od Corsair ? A aspoň 500W?Ten Seasonic 500W je snad taky spolehlivý né? Chlapi vážně já už to chci objednávat v následujícím týdnu :-)) .Takže ta změněná grafická karta a ssd disk v té sestavě může být ano? A ta základní deska od Asusu nemusím mít obavy ,že ano? Zbytek už bude beze změny. Jo a ty paměti od Patriot co když už nebudou , jakou alternativu můžu použít?Mě už je to tak blbé se dva měsíce ptát na sestavu co vzít co nevzít :D
masvers
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka