potřebuji racovní PC, přede bych rád upozornil, že zaměstnavatel podal požadavek, aby se díly dali objednat v Alze nebo jinde, pokud tam bude o dost výhodnější cena (bohužel dál to neupřesnil).
Hlučnost: ULN ne, ale tižší by se hodil.
Účel pořízení sestavy: Práce s AutoCad a jeho alternativami, photoshop, office, možná sketchup a další blíže nespecifikované (zaměstnavatelem) programy.
Finanční limit: 20.000Kč s tím, že u Alzy máme nějakou VIP slevu. Kolik ale nevím. Pokud by jinde byla mnohem výhodnější cena, tak by jsme to koupili tam (nutné zkonzultovat se šéfem).
Taktování: NE
Monitor: Součást sestavy. 24", matný, do budouctna se bude určitě kupovat druhý.
Periférie: Rozhodně, zde bych si vzal odzkoušenou myš A4Tech X5-70MD, klávesnici mam doma Logitech Internet 350, bohužel jsem jsem četl, tak jeho alternativa Logitech K120 nemá takovou pevnost a má náchylné nožičky, takže nevím.
ČAS: To je to, co mě tlačí. Zaměstnavatel mi toto zadal dneska ve 13h, chvíli jsem se rozhlížel a chvíli mi trvalo, než jsem přišel na nepřítomnost KineCZek (resp. mě na ní upozornil on). Sestava se bude objednávat zítra (2.10.) v 8h. Možná se mi šéfa podaří zdržet, ale ne určitě o moc.
Poznámka: Co jsem projel net, tak mi padla do oka tato sestava, nejsem si u ní vůbec jistý klávesnicí, zdrojem a jestli by nebylo lepší vzít levnější MB a CPU a za ušetřené peníze vzít SSD. A trochu si nejsem jistý vůbec ničím

Předem všem děkuji