Herní počítač do 18k Kč

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hexxisek 10. 12. 2013 16:17

Ahoj

Rád bych si od vás nechal poradit jakou sestavu pořídit pro herní počítač do 18 000,-
Jde mi pouze o bednu bez monitoru a příslušenství.
Sestava by měla být bez OS a sestavení si zařídím sám.
S taktováním zkušenost nemám, tudiž bych se do toho raději nepouštěl.

Děkuju všem moc co budou ochotni poradit případně mě alespon nasměrovat ;-)

Edit: 18k je jen moje představa, pokud je to málo nejsem proti jít s financeni výše, moje představa je abych si užil nové aaa tituly nejlépe na ultra :-)) Nemám ale vůbec představu kolik na to je potřeba...
Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2
hexxisek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 10. 12. 2013 17:25

Absolutni zaklad: 18.386,- Kc

Rozumne kompromisni optimum: 22.821,- Kc
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod hexxisek 11. 12. 2013 11:01

Děkuju ti za pomoc, chci se jeste optat ohledně té sestavy za 22k. Jak hodně je to future proof? Jde mi o to abych si ty hry mohl opravdu užít, když už se něco kupuje, tak raději fakt přihodit a užít si ty hry na nějaké maximální grafické nastavení. Navíc ted přicházejí na trh nové konzole. takže se dá předpokládat že ty hry v náročnosti nějak poskočí...bude to pc použitelné i třeba za rok - dva ? Děkuju
Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2
hexxisek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 11. 12. 2013 11:11

Ta drazsi sestava ano, ta levnejsi moc ne. Pokud bys ozelel rychlost startu, dalo by se uvazovat i o R9 280X. Ale tu asi nesezenes kvuli minerum.

23.053,- Kc

Dostupna GTX770 s podobnym vykonem pak vyjde na podobne penize. Radeon je ve vetsine her lehounce vykonnejsi, ma vyssi teplotu a je hlucnejsi. Geforce je drazsi, tissi, casto lehounce slabsi, ale skladove dostupna.

23.248,- Kc
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN