cernakus píše:Jen se zeptám, co je to za podivný místní zvyk, nahrazovat i u nízkoodběrových intelích CPU boxy těmi AC kostkami? V sestavě od dockalacka i MISLcz nemají smysl. A zbytečně odvádějí z již tak nízkého rozpočtu 300Kč.
Pravdu? Kdybych ho nepoužil, pěkně bych si to od kolegů slízl

Tady se prostě boxy nenosí. Význam to má = nižší teploty = delší životnost. Tolik teorie. Praxe by mě zajímala spíš. Kolik sestav nepřežilo kvůli boxovanému chladiči? A jak blahodárně se použití neboxu projeví v praxi, v řádu let? Neřešme hlučnost, ta je většině lidí fuk. U sestav, kde je rozpočet na krev, BOX nechávám, ovšem ne na tomto fóru.
Trošku mě tu zdeformovali - zkrátka se smiř s tím, že tady se BOXY nenosí, stejně jako nechávat systémové větráky ve skříni. Pokud je tam necháš, budeš kapku za exota. BFU stejně neocení jestli má BOX, i11 nebo 4xPWM. V rámci tohohle fóra snad, ale ve světě, kde působím já a kde si lidi nechávají počítače stavět firmou, se tohle neřeší. A máš pravdu - většina to stejně neocení. Kolik lidí, co jsem přijdou, si umí zregulovat větráky? Hlavně že se jim cpe PWM. Jediný důvod, který bych pochopil, by byl ten, že někdy ty větráky osazené výrobcem nemají moc dlouhou životnost a po čase můžou rachtat a pískat.
-- 7. 6. 2014 17:50 --reptor55 píše:no teď nehraju nic odešel mi totiž ntb ale chtěl bych hrát lol, diablo3, a bf3 aspoň na nízký
jinak co je špatného na mé sestavě?
Naše jsou výkonnější, takže si zahrajete podstatně širší spektrum her a většinou na vysoké.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)