Já a známý máme v plánu pořídit do hospody počítače kde se budou hrát závodní hry v křesle na volantu. Takže tento PC bude poskládán 2x ale zde prosím dávejte odkazy na košík kde je PC pouze 1. Děkuji
Požadavek (ne)hlučnosti: Jelikož to bude v prostoru kde se pořád něco děje tak hlasitost nemá smysl řešit. Hospoda je kuřácká takže by to chtělo asi nějaký case kde je prachový filter.
Účel: 100 % hry jako Project CARS, F1 2014 a Assetto Corsa které budou hrát na 3 monitorech a to je nějaké rozlišení 5760x1080 pokuď se nepletu.
Finanční limit: Tady bude asi největší kámen úrazu. Rád bych se vešel do ceny 40000 Kč(case, 3 monitory ,mount na monitory) Pokuď hned budete vědět že to je pouze wetdream za tuhle cenu tak mi to napište a cenu s jakou by se dalo pracovat.
Sestavíte si PC sami? Ne, chtěl ať mi ho zde postaví někdo z fora
Budete taktovat? Já taktovat nebudu(neumím to) ale byl bych rád kdyby stavitel využil hardware na maximum.
Monitory: Zde stále nevím jestli bude stačit 24 nebo 27, myslím si že důležité je aby měl tenký rámeček.
Úložiště: Zatím bude stačit 120 GB SSD kde bude bude systém i hry.
Pc by se měla objednávat kolem října, takže to možná bude nová Nvidea...
Snad jsem napsal vše potřebné a kdyby byl nějaký dotaz nebo vybídka že jsem mag*r tak rád ji zodpovím. Děkuji všem co mi stím pomůžou a až to bude postavené tak budeme mit pár jízd zdarma.