PC sestava pro simulátor aut + 3 monitory.

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Python.p 6. 9. 2014 14:55

No jen že to hrají na 60FPS a jsou z nich pak závodnici, nejde mi do hlavy jak to zvládájí když hrají jen při 60FPS :hm

Nevím, nepotřebuji to vědet, kdybych potřeboval použiji googl ;)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 6. 9. 2014 15:18

Jakto, že mladý čutálista chodí na hrozné hriště, čutá s nedofouknutým balonem a pak je z něj fotbalový profík. To jsi trošku mimo teď řekl bych :)
PC-Hráč
Junior

Odeslat příspěvekod Tom601 6. 9. 2014 15:45

Clovek se chce dozvedet neco zajmaveho... jak poradite viz nazev topicku... Misto toho cte jak se dva kluci hadaji kdo ho ma vetsiho..
hadejte se v soukromych zpravach... nebo piste k tematu..9 stranek a stale se prd vi..
Tom601
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 6. 9. 2014 15:56

Ja myslim ze reseni FPS je k tematu...

Máme tu mody a takovy novou dobu, takze vse je v poradku :)
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 6. 9. 2014 16:56

Tom601 A co by jsi chtěl vědět, z toho se závěr udělat zatím nedá, to musí tazatel. Možnosti dostal a je jich relativně dost, teď už je to na jeho osobních preferencích. Bohužel systém zdejšího fora neumožňuje subvlákna, takže je to všechno pod sebou.
PC-Hráč
Junior

Odeslat příspěvekod VANAB 7. 9. 2014 09:50

Tazatel čeká až vyjde nová řada GK od NV. Tak PC, monitory a mount bude bez DPH :-[ Takže jsi myslím, že GK kolem 17000 kč s dph nebude problém.
VANAB
Junior

Odeslat příspěvekod cernakus 7. 9. 2014 10:47

PC-Hráč:

Tak já píšu bludy? Fyzikální a biologická fakta jsou bludy, zatímco tvoje subjktivní dojmologie je co?
víš jak funguje mozek? Jak neurony? Jak receptory?

A vubec ty machýrku, namáčkneš na stopkách 30ms? Ne? Tak DRZ PYSK, co nenamáčkneš, to neukecáš!

VANAB:
Prakticky bude možné uvažovat o duální grafice střední třídy v crossfire (od catalystů 12 je úžasně pořešen microstuttering). Ovšem toto se bude ladit na míru konkrétním hrám až to budeš(budeme) stavět.
Naposledy upravil cernakus dne 7. 9. 2014 13:26, celkově upraveno 1
cernakus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marts 7. 9. 2014 12:57

Jen pro doplnění, jak tady před několika stranami padl dotaz, zda lze mít u PS3 třeba 3 monitory. Tak přímo takhle připojit to nejde, ale konrétně hra Gran Turismo podporuje režim, kdy se použijí 3 samostatné PS3, každá napojená na svůj zobrazovač a Gran Turismo je pak umí použít jako jeden obklopující obraz.
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Junior

Odeslat příspěvekod VANAB 7. 9. 2014 13:15

Konzole jsem vypustil už jen kvůli uzavřenosti her. Snad na každý simulátor na PC existujou mody. Třeba se těším až udělám šampionát v tomhle :))

https://www.youtube.com/watch?v=CEEqPAjA9JQ
VANAB
Junior

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 7. 9. 2014 15:54

cernakus už toho nech, ztrapňuješ se. A pokud opravdu nevidíš rozdíl mezi 30 a 60fps, tak máš 2 možnosti. Jdi k očnímu nebo do pr*ele, jinak už to napsat neumím. A odpusť si machýrka, nemůžu za to, že nějaký natvrdlý nehráč tu píše nesmysly a cpe sem ještě neurologii, vědu a já nevím co. Přitom se stačí normálně podívat. Máš těžké mezery. Už toho fakt nech.
PC-Hráč
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 7. 9. 2014 16:03

!!!!!PC-Hráč - ještě jednou sprosté slovo a máte schvalování, nedělám si legraci. Tady nejsme v hospodě a nikdo nikoho nikam posílat nebude. Totéž platí i pro cernakuse - mé oko tě sleduje, odpoledne jsem četl něco o špinavé tlamě, máš štěstí, že sis to upravil. Takže pozor na klávesnici, pánové. Nedrážděte hada bosou nohou.

Mně je úplně jedno, kdo z vás má pravdu, celý tohle téma je mi u zádele, ale rozhodně mi není jedno, jak se tady mezi sebou bavíme. Někomu možná přijde neskutečně zábavné, jak začnou padat silná slova, když se nám soupeře nedaří argumentačně přesvědčit, ale mne nikoliv. Takže méně vztekání, zkuste Noni na uklidnění.

Výše zmíněné platí pro všechny, kteří by chtěli dostat oponenta na lopatky urážkami. Budu nekompromisní a absolutně mi nesejde na hodnosti, délce registrace, či počtu příspěvků!!!!!

BERTE TO JAKO POSLEDNÍ VAROVÁNÍ A NEJENOM PRO VÁS DVA A NEJENOM V TOMTO VLÁKNĚ. JISTÝ BEHEMOT2077 BY SE MĚL MÍT TAKY HODNĚ NA POZORU!
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka