od dockalacek 7. 9. 2014 16:03
!!!!!PC-Hráč - ještě jednou sprosté slovo a máte schvalování, nedělám si legraci. Tady nejsme v hospodě a nikdo nikoho nikam posílat nebude. Totéž platí i pro cernakuse - mé oko tě sleduje, odpoledne jsem četl něco o špinavé tlamě, máš štěstí, že sis to upravil. Takže pozor na klávesnici, pánové. Nedrážděte hada bosou nohou.
Mně je úplně jedno, kdo z vás má pravdu, celý tohle téma je mi u zádele, ale rozhodně mi není jedno, jak se tady mezi sebou bavíme. Někomu možná přijde neskutečně zábavné, jak začnou padat silná slova, když se nám soupeře nedaří argumentačně přesvědčit, ale mne nikoliv. Takže méně vztekání, zkuste Noni na uklidnění.
Výše zmíněné platí pro všechny, kteří by chtěli dostat oponenta na lopatky urážkami. Budu nekompromisní a absolutně mi nesejde na hodnosti, délce registrace, či počtu příspěvků!!!!!
BERTE TO JAKO POSLEDNÍ VAROVÁNÍ A NEJENOM PRO VÁS DVA A NEJENOM V TOMTO VLÁKNĚ. JISTÝ BEHEMOT2077 BY SE MĚL MÍT TAKY HODNĚ NA POZORU!
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)