MiniPC - spojení NAS, HTPC a herní konzole (3in1)

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Python.p 7. 2. 2015 12:35

Teď už je to jedno. Co z toho budu mít?! už jsem se naučil neřešit věci se kterýma nic neudělám.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod milsimr 7. 2. 2015 13:01

A teď se někdo z vás (ne)dobrovolně přihlaste k debordelizaci tohoto vlákna ;-) Chápu Pythonovo rozhořčení (komentář si však nechávám pro sebe), ale aspoň - když už - to řešit někde jinde. A nemyslím tím opravdu nic ve zlém :)
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod swenak 7. 2. 2015 13:06

Mně to nevadí, stejně jsem si psal jen sám pro sebe :-))
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 7. 2. 2015 13:21

Já vím, že třeba tobě by to teď nevadilo, ale z mé strany by bylo trestuhodné nechat takové OT bez povšimnutí :-))
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod swenak 7. 2. 2015 13:36

Povšimnul jsi si a jdeme dál :-)))
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 16. 2. 2015 06:32

Jinak tedy, jelikož už aktuálně neplátnuji změny (CPU Broadwell koupím, až když bude na trhu i Skylake a koupím to max, co půjde do desky dát), tak jsem sečetl náklady, ať mám přehled.

Celkově tedy, pokud se někdo do toho pustí, byla cena 43100,- Kč s DPH za díly a materiál. Dnes by to bylo o pár tisíc více, vzhledem k růstu cen. Od toho ještě odečtu 1300,- (slevy v Alza.cz) a 1350,- za prodané větráky, co mi zůstali. I tak je to dost přes původní záměr, ale tak teď už je pozdě to řešit :-)
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 16. 2. 2015 10:34

AD SQD, jen v kratkosti. Hned 1. unora vecer jsem prodejci psal*, zda by nemel / nemohl sehnat jeste par dalsich kusu. Precijen prodaval dva, takze sance na par dalsich tu mohla byt. Psal jsem, ze pokud by nejake sehnal, mel bych vazny zajem, a ze rozumne mnozstvi a cenu respektuji. Nasledovala zadost, at da vedet v pripade, ze by neco mel nebo sehnal. Nic vic, nic min.

Prodejce v patek 6. unora pred desatou dopoledne poslal email, ze puvodni kupujici o zbozi udajne nejevi zajem (dosud nezaplatil, je nekomunikativni), takze aukci vystavil** znovu. Pokud tedy muj zajem o boxy stale trva, mohu je zakoupit.

Pokladam za relativne dulezite zminit, ze jsem se k tomu emailu dostal az po cca ctyrech hodinach od zverejneni te nove aukce. Oba kusy byly volne, takze jsem je (za 700Kc celkem vc. dopravy) koupil a ihned zaplatil.

Nefer jednani? Ano, s tim se da souhlasit. Ktera strana se vsak toho nefer jednani dopustila, at si laskavy ctenar vyvodi sam. Vzhledem ke zmene ceny a k casove prodleve je to vcelku zrejme a myslim si, ze zadneho dalsiho komentare k tomu nebylo treba.

*Aukro => polozit prodejci otazku

**Ciste "nahodou" byly vystaveny za vyssi cenu, jak je vidno z obou odkazu.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Oggi09 17. 2. 2015 20:17

No abyste se nehádali, tak by si mohl Pythonovi to jedno SQD střelit za tu nákupní cenu - nemusel bys, páč ty jsi v právu, ale bylo by to šlechetné gesto :)

Python.p 1. 2. 2015 19:24 píše:Sorry no, ale víš jak to je "rychlejší pes mr..á" :lol:

no offense Python, ale asi se teď směje a "mr..á" ten "pomalejší" pes :D
Oggi09
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 18. 2. 2015 07:28

Aháááá, takže nekomunikativní.... Byl jsem s ním domluven na platbě do pátku, peníze jsem mu zaslal, ale on to prodal jinde.

Kdybych mu je neposílal proč by mi je posílal tedy zpět ? :hm

Kdyby on i Ty jste znali podmínky aukra tak víte že "ochraná lhůta" je tejden a to se jaksi nedodrželo.

Ty si můžeš říkat co chceš, já si můžu říkat co chci tak ať si čtenář vyvodí závěr sám. Já si svoje myslím a to mi stačí.

Oggi: ať si SQD strčí vi víte kam. Já je pro svou potřebu neměl, měl jsem je pro někoho, tak mi to žíly netrhá jen mě sere princip.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod KineCZek 23. 2. 2015 14:57

Diky, nakupuji. :)) Kdyby se Ti chtelo co tyden sem ty vysledky pridavat ... ale to verim, ze se Ti nechce.

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod swenak 23. 2. 2015 15:04

Když mi sem co týden něco písneš a tím se mi připomeneš, tak klidně :-) Ale to veřím, že se Ti nechce :-)))
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 23. 2. 2015 15:07

Nebude treba. Mam nastavene sledovani. :)) Zalezi uz jen na tom, zda pripadny prodejce spravne aukci pojmenuje.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod swenak 23. 2. 2015 15:25

:-) Když jsme tedy u té staré verze, jak moc je to rozdíl? Jako, kdyby disk ještě míň šuměl a seekoval, hodilo by se to :-)
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 23. 2. 2015 15:30

Tak pokud by se hodilo, tak si SQD kup. Ale velke - postnul jsi sem jedno velke a jedno male. Ja kupuji male ... velke mas k dispozici.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Předchozí stránkaDalší stránka