Tak jen doplním pro ty, koho by to zajímalo a nejsou HCULN, ULN, LN pravověrní

Skřín se zdá být velice kvalitní, jen je větší, než jsem čekal

Přijdou mi zbytečně dlouhé kabely k čelnímu panelu, ale to se pováže. Zdroj jsem vzal nakonec Corsair CX500 a to z důvodu velikosti a asi i kvality. Je totiž 140mm namísto 160mm, takže se tam vejde a je tam ještě tak 20mm místo mezi kartou a zdrojem, což se využije na kabeláž. Teoreticky jsem měl v záloze Seasonic G Series 550W, který je sice modulární, ale má konektory úplně dole a tak by to nevadilo asi většině karet, ale už je zase 160mm a tak by byl na kartu nasunut a dle všeho by kabeláš musela dle konstrukce karty být vedena mezi kartou a boční stěnou skříně a to by mohlo vadit třeba větrákům. Jako desku jsem vzal nakonec GIGABYTE Z97N-Gaming 5 a uvidím, jestli budu spokojen, ač, mám pořád roupy vzít ten Asus Maximus VII Impact, přijde mi lépe umístěno CPU pro osazení větším chladičem + kvalitativně je asi taky jinde. CPU jsem vzal Intel Core i5-4570S, ten původní mi někdo vykoupil a nechtělo se mi čekat

Grafiku jsem vzal MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming, jelikož dle hodnocení je v této tříde nejtišší. Mezi kartou a zadní stěnou je myslím tak do 50mm místa, což je super, protože tam nakonec umístím nadbytečné kabely a smyčky z dlouchých kabelů pro napájení grafuky. Uvažoval jsem jěště o Asus Strix, který v běžném provozu netočí větráky, ale údajně zase někomu bzučeli cívky (ač to bylo o 970 verze).
Zatím nebylo moc času, mám to složeno jen provizorně, ale obecně je problém s kabeláží. Budu to muset pořád vyvázat a nějak rozumně uložit, aby to na nic netlačilo a zároveň vzduchu nic nebránilo. Jinak myslím to bude dobré, v běžném provozu si to jen vrní (ještě nemám vloženy 3,5 disky). Když jsem blíž, slyším větráky skříně, ale ty vyměním za něco od Noctua, napojím všechny 3 na systémový konektor (ač jsem četl, že jich je více, je tam jen 1 - no, mohl jsem si to ověřit, ale o nic strašné nejde).
Zatím nebyl čas zatížit to, ale zkoušel jsem na BF4 na ultra ve FullHD, tak WOT v plných detailech tas na FullHD a o sestavě nevím a to ještě není schována a zakrytována (ač ono kryt zase zvuk asi může trošku prozvučit, stejně tak o teploty se zvednou, uvidíme). Jediné, kdy jasně o sestavě vím je zapnutí, to se naplno pustí větrák GPU a snad i CPU, nevím jistě. Pak je to docela hukot, to ano.
Teď budu muset tedy ještě pořešit větráky a chladič CPU, dle všeho musí být jedna strana tak do max 110mm, možná i míň, díky umístění CPU.