v pohode verim jak to tu chodi ja taky nechtel,ale pak jsem si rikal zkusim vymacknout z GTX780Ti co nejvic a tak jsem do toho zainvestoval hlavne procesor mi udelal radost stabilne jede 4,6 a testy mi prosli bez problemu 4,9 takze spokojenost:-)
1. moooc hezké 2. 2x 92mm fan to ujde 3. velkej pasiv s velkým žebrováním a není problém 4. do tohoto by to šlo poskládat asi i tak aby bylo hodně tiché
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !
Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Pokud se nekomu ty LCD panely na skrinich libi a nema s tim jeste zkusenosti (tj. netusi do ceho jde) tak radeji kupte neco bez LCD panelu. Implementace je vylozene desiva. Tedy aspon v tech pripadech co jsem mel moznost videt.
Implementace LCD panelu desiva opravdu je, na druhou stranu treba pro lidi jako ja co nemaji k HTPC pripojenou televizi, ale projektor je to jedina moznost.
s panelem se snazim vybirat z duvodu ze maj i v sobe ir cidlo pro dalkovy ovladac a za druhe coz je dulezitejsi nepotreba zapinat TV pro prehravani hudby. coz si myslim ze je dulezitejsi
-- 16. 2. 2015 12:52 --
jen jeste dodam pokud mi poradite nejakou jinou bednu bez displeje kde bude ir port tak aby sel zapojit na primo a DO fungoval na100%i na zapnuti tak nebudu proti a vezmu klidne bez displeje,uz jen z toho duvodu ze nemam zkusenost s temito bednami,samotne displjeje na regulaci fan cerpadla a dalsich mam,ale jinak ne,je fakt ze se zapojujou vetsinou pres vga tedy bude muset htpc mit minimalne 2vystupy ne kazda deska s J1900 to ma. jen dodam pokud napisu nejakou hloupost tak se omlouvam trosku sem pisi rovnou tok myslenek kdyz nad tim tak premyslim:-)