Poděkování stavba PC Python.p

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kizuato 1. 4. 2020 06:04

Po letech jsem se rozhodl koupit nový herní PC a tak jsem se rovnou obrátil tentokrát přímo na Python.p, který mi poradil se sestavou classic do 40kkc a osobně ji i pak sestavil.

A mohu se opět opakovat, aneb od Python.p jsem se také dočkal:

- rychlých a přínosných rad k sestavě
- profesionální přístup k problematice
- dobré komunikace během sestavování
- kvalitně sestavené (a odladěné) PC > foto
- osobní dovezení až domů + kontrola zda je vše v pořádku i po čase (doba tomu nepřeje a tak jsme se viděli jen letmo, aneb musíme to až to přejde pořádně nahradit :) )

Takže po velmi dobré zkušenosti mohu ostatním také doporučit služby od Python.p a připojuji se k dalším spokojeným zákazníkům ;-)
Kizuato
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 2. 4. 2020 09:09

Děkuji za zpětnou vazbu. Fotek je víc, nejen tohole PC, ale zatím není prostor to někam pořádně nalejt a vytřídit.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod cardillaVILLA 2. 4. 2020 11:03

Clean 8-)

BTW taková technická, proč 9700F?
cardillaVILLA
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 2. 4. 2020 12:07

Bo se nechtělo taktovat a cenově vycházela lépe. :)
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod R.A.GEO 26. 5. 2020 22:19

Nedávno jsem tu řešil PC sestavu https://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=932&t=1306560 nakonec vyhrála varianta s i7 a starou 750Ti. Sám jsem dřív i něco párkrát poskládal, stylem, že vím kam co patří a CZC proti mně budou super kompletáři. To však v době, kdy ještě jako zkratky jako LN u počítačů neexistovaly. Volba tedy padla také kvůli geografickému hledisku na Pythona.p.

Dnes už vím, že to bylo rozhodnutí roku. Všechno jsme dopodrobna probrali a sestavu vyladili v mnoha zprávách a nějakém tom Skypu. Komponenty jsem koupil k sobě, následně si je vyzvedla Pythonova.p sestra a dovezla mu je na chatu, kde zrovna byl na dovolené, aby se se skládáním nečekalo. Pro chladič si nakonec ještě musel zajet sám z chaty do Olomouce, protože nepasoval můj ze starých zásob.

V průběhu skládání, jsem dostával zprávy a fotky. A za pár dní mi osobně počítač dovezl. Všechno zapojeno, vysvětleno a předvedeno k maximální spokojenosti. https://photos.app.goo.gl/ASstT8CLT8ue1B1B9
Počítač je i naprosto nehlučný a není vůbec slyšet ani teď v noci, když je všude ticho.

Takže moc díky, parádní práce. :tleskani
R.A.GEO
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 27. 5. 2020 00:54

Věřím, že je vše OK, ale nedá mi to - 9 ventilátorů v sestavě... A není to málo Antone Pavloviči? :)
Emil Pastelka
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 27. 5. 2020 01:15

Noctua na grafiku je prostě investice.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Python.p 27. 5. 2020 21:06

Vzhledem k tomu, že je potřeba aby to bylu ultra tiché furt a za každých okolností. Ne, je to akorát. :)

A protože vzhledem k dostupnosti desek, se musela brát o něco horší deska, tak se řešil i top down chladič a dostatečný airflow. Teploty VRM nešli po 24h 100% OCCT přes 80°C.

PS: Časem se uvažuje silnější GPU. Teď už to snad dává smysl.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod voltov 20. 5. 2021 16:35

Vážení pokud hledáte profesionála na stavbu tichého a výkonného PC Python.p je jasná volba. Vše proběhlo naprosto v pořádku. Špičkový servis a domluva doporučuji a ještě jednou děkuji a těším se na další spolupráci!
voltov
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Bulldog 4. 2. 2022 19:38

Ahoj,
chtěl bych touto cestou poděkovat a hlavně doporučit stavbu od Python.p.
Zadání bylo univerzální, domácí PC, občas rendering, Photoshop atd.
Dále byl požadavek na "Low noise" řešení a využití stávající starší, ale kvalitní case.

řešení od Python.p:
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_4NCL025TZS035M1Y0169G201684V0150DT01&fbclid=IwAR3Y9xvGeG7WpvPdeTfFlO4EMPtNiOniFSf0rkRvFssH_CfdKLkUafrj49Y

S výsledkem jsem více než spokojený. PC je od stolu téměř neslyšitelný, perfektní cable management, vše odladěné, prostě perfektní :-) .

vyzdvihl bych:
- opravdu profesionální přístup
- maximální ochota a vstříctnost
- rychlost (do 48h složeno, otestováno, přivezeno)
- pohodový a přátelský přístup k věci

Bylo to poprvé, co jsem si takto nechal složit PC, a mohu jen doporučit.
Ušetřený čas, jistota funkčnosti a odladěnost za to stojí!
Díky :-)
Mr.Bulldog
Junior

Odeslat příspěvekod meda2016 4. 2. 2022 20:00

Mistře Bulldogu, od navrženého se košík liší?
viewtopic.php?f=932&t=1313596&p=12847190#p12847190
meda2016
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Bulldog 4. 2. 2022 21:52

Ano, nakonec se skládala varianta "zima" (teď v lednu). V původním tématu je varianta "jaro 2021" :-) .
Neustálá nedostupnost Ryzenů a má vlastnost vše odkládat z toho udělala menší proces na 3/4 roku.
V košíku ještě chybí SSD Samsung 970 PRO 1TB, který jsem koupil dříve v akci za dobrou cenu.
Mr.Bulldog
Junior

Předchozí stránka