Poděkování za PC - KineCZkovi

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod pestis_pestis 10. 5. 2016 10:49

Chci tímto poděkovat za přístup a profesionální práci Kinovi.

Po zjištění mých PC potřeb navrhl sestavu a pružně jsme se domluvili na předání a PC je doma.

Vše funguje naprosto potichu, při běžné práci je teplota procesoru i grafiky (pasivně chlazené) cca 44°C. Při zátěži, kterou jsem si simuloval spuštění SETI@home, kdy i při dlouhodobém vytížení jak 4 jader tak i grafické karty se zvedne teplota na 63-5°C ale stále se nikde nic neozývá, ale ani nikde není žádný prudký průvan...

Hry hraji jen fosilní, které nepotřebují vysoký grafický výkon (např. Half-life)

Osobně mne jen překvapilo při vybalování, jak je ta bedna těžká, běžná / spotřební PC váží tak polovinu.

Tímto doporučuji, každý má dělat to co umí. Já neumím skládat PC tak holt si něco připlatím.
A kdyby někdo potřeboval poradit třeba s kapavkou.. tak se zase může obrátit na mne.

pestis
Naposledy upravil pestis_pestis dne 10. 5. 2016 13:05, celkově upraveno 1
pestis_pestis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Matysek 10. 5. 2016 10:59

Mam pocit, ze kapavku nabizi u silnic docela bezne ... pry v sympatickem baleni. Nechci byt hnidobpich, ale oprav si nick v title.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod powlcz 10. 5. 2016 14:23

pestis_pestis píše:ak holt si něco připlatím.
A kdyby někdo potřeboval poradit třeba s kapavkou.. tak se zase může obrátit na mne.

pestis

:hm ok
Chronický Ujížděč na nevhodnostech
powlcz
Junior