Zdravím,
Tímto bych chtěl poděkovat místnímu odborníkovi přes Počítače KineCZkovi
Je to cca měsíc co jsem KineCZkovi napsal zprávu ve které bylo napsáno jestli by mi mohl navrhnout a složit PC Moje Představa byla Herní PC s hlučností Okolo ULN až HC-ULN KineCZek mi za nedlouho odepsal že je momentálně mimo domov a ať vydržím byl zrovna Víkend takže jsem tuto situaci samozřejmě pochopil

Hned v Pondělí v odpoledních hodinách se KineCZek ozval a svojí nabídkou mě překvapil

Můj cenový limit za samotný PC Byl 46 000 Kč,- KineCZek mi poslal dvě nabídky První byla s procesorem Intel Core i5-6600K a Grafickou kartou MSI NVIDIA GTX 980 GAMING 4G Víc rozepisovat nebudu vypsal jsem jen dvě nejzákladnější věci

A druhá nabídka byla taková že by mi KineCZek poskytl svůj osobní PC za Cenu 46 000 Kč,- Tato sestava už byla samozřejmě na jiné úrovni

obsahovala výkonný Procesor Intel Core i7-4790K a Grafickou kartu MSI GTX 980 TI GAMING 6G KineCZek samozřejmě zaslal všechny výsledky testů abych viděl že všechny komponenty jsou v pořádku navíc všechny komponenty jsou stále v záruce Po chvilce rozmýšlení jsem nakonec přistoupil na návrh číslo dva ( sestava od KineCZka ) S tím že by mi dal sestavu do vlastní skříně KineCZek vlastně poskytl jen Procesor Grafickou kartu Základní desku RAM paměti Plus Nové skříňové ventilátory a nové Accelero s větráky na Grafickou kartu
Celá sestava Zde:
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_2 ... RX012LM101S tím že se jednalo o sestavu na pomezí ULN až HC-ULN
S KineCZkem jsem se domluvili na dopravě a platbě když objednané zboží přišlo k němu domů dal mi vědět a za nedlouho poslal Fotky Hotové PC pokud si KineCZek bude tuto recenzi číst Určitě Poskytne odkaz na svojí galerii kde je PC Poskládán ( nebudu tu prezentovat cizí práci... ) Když mi KineCZek poslal fotografie složené PC byl jsem nadšený Ještě ten den jsme se domluvili na orientační době dodání původně to mělo být Pondělí ale nakonec se to přesunulo na Úterý V Úterý ráno mi KineCZek zaslal email že doprava je katastrofální takže se posunul čas o cca 2 Hodinky což bylo celkem v pohodě

Když KineCZek přijel Vynesli jsme všechny Krabice ke mě domů ještě než jsme PC Zapojili KineCZek Otevřel bočnici u PC a Ukazoval mi co a jak dělal

Pak se PC konečně zapojil a ještě než se zapl tak mi řekl zavři si Okno což jsem moc nepochopil

ale učinil jsem tak Když sem PC Poprvé spustil záhy jsem pochopil proč jsem měl to okno zavřít

PC nebyl skoro slyšet píši skoro protože ve Windows se ještě nespustil SpeedFan Když se spustil bylo Hrobové ticho Stále jsem se ho ptal kdy se začne PC ozývat a on mi klidným hlasem odpověděl Takhle už to zůstane Koukal jsem na něho jak PUK ale nic jsem neříkal

Pak mi chvíli ukazoval co v PC udělal na Kolik přetaktoval CPU a GPU Za nedlouho pustil nějaké testy na zátěž aby mi ukázal hlučnost v zátěži a celkové teploty v zátěži se PC už trochu ozývá ale v žádném případě to není nic hrozného

a vůbec to neruší Teploty jsou taktéž super

v Klidu má CPU cca 35-40 Stupňů GPU má v Klidu 29-32 Stupňů což je naprosto skvělé

jediné co mě štve je to že Grafika při zátěži Píská ALE TO V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NENÍ KineCZkovo CHYBA ! Mají to všechny Grafiky akorát Hlučné chladiče tento jev přehluší... Když mi KineCZek vše ukázal dal prostor mě položil jsem mu otázky které mě nejvíce zajímali na všechny bez problémů odpověděl... Pak jsme ještě chvíli kecali a KineCZek odjel musím říct že od té doby není s PC žádný problém jak po výkonostni stránce tak po stránce hlučnosti.
Tak a teď tu hlavní věc a to je KineCZkova péče o své zákazníky KineCzkovi už jsem několikrát psal ohledně Věcí které jsem nevěděl nebo když jsem s něčím potřeboval poradit... Obratem odpovídal a bylo jedno v jakou dobu to bylo ještě se mi nestalo že by mi s něčím nepomohl

vždy má buď nějakou radu nebo se snaží nějakým způsobem problém vyřešit jen podotknu že problémy které jsme řešili se netýkali samotného PC ! ten jede tak jak má

Zrovna včera jsme řešili jeden takový problémek ohledně Windows a KineCZek mě svým přístupem přímo uchvátil tímto bych ti chtěl opravdu ještě jednou poděkovat ! Pokud si to budeš číst určitě budeš vědět za co
Tak to by bylo asi vše

závěrem bych chtěl napsat že Pokud se rozhodnete využít Služby místního odborníka KineCZka určitě neprohloupíte za cenu kterou si KineCZek účtuje dostanete Prvotřídně složený a odladěný PC a skvělou komunikaci... takže si myslím že využít jeho služby se rozhodně vyplatí.
Ještě jednou Děkuji KineCZku.