Tímto chci nesmírně poděkovat KineCZkovi za radu, navržení a následné sestavení o ošetření PC.
Domluva byla obdivuhodná, vše probíhalo rychle a odpovědí se mi dostávalo ještě tentýž den, po objednání a zaplacení v eshopu už jsem nemusel nic řešit, Kin si podle čísla objednávky vše pohlídal sám a mě oznamoval stav PC a kolikrát byl i o krok napřed než samotný eshop. Zkrátka něco takového jsem ještě neviděl.
Ještě ve chvíli kdy mi eshop stále posílal emaily, že některé komponenty jsou ještě na cestě už Kin mezitím upravoval grafickou kartu, vyměnil chladič a větráky - osobně jsem ani netušil, že takový upgrade je vůbec možný, o to víc jsem byl příjemně překvapen Kinovou profesionalitou a co všechno vlastně jeho "Balík osobní péče" obsahuje, teploty GPU se mi prozatím nevyšplhají ani nad 50 stupňů (u WoW jen 36) a jen teď si uvědomuji, že vlastně nemám dost náročné hry
Doručení samotného PC proběhlo ještě rychleji a hladčeji než jsem si odvažoval představit, v momentě, kdy mi Kin poslal email, že vše je připravené jsem se už díval do svého rozvrhu, který nebyl nejvíce tolerantní, ale Kin to zachránil tím, že PC pro jistotu doručil ještě tentýž den.
Každopádně stroj běží nádherně a dokáže daleko více než si dovedu představit, těším se až budu postupně objevovat jeho plný potenciál. Pokud se nemýlím jedná se o ULN sestavu, takže hlasitost/tichost je opět něco co jsem ještě u PC nespatřil, samozřejmě když je naprosté ticho tak jde přeci jen slyšet nenápadné hučení, ale to málokdy bývá a 90% času jde slyšet spíš něco jiného.
Koho by zajímala celková cena, zde je sestava samotná
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_4 ... M7014IAX01 + KineCZkova "osobní péče" kterou opravdu doporučuji, stojí za to!
TLDR: Jsem nesmírně spokojen a překvapen rychlostí, ochotou a profesionalitou, kterou jsem v ČR (a možná snad i ve světě) ještě nespatřil.