Moderátor: Moderátoři Živě.cz
MACH3R píše:asus je nejprodavanejsi vyrobce desek biosy ma proste nejlepsi neni potreba dokazovat.. a desky jsou podle me spolehlivejsi![]()
Proc nudnou bocnici kdyz muzu mit prosklenou kde aspon uvidim komponenty.. ano pc za 15 tam neni co ukazovat ale kdyz ma clovek neco lepsiho ?
a o tom zdroji.. mel jsem obycejnyho corsara 5 let tusim tx550.. tehdy me stal 1500 a udelal taky dobrou sluzbu a vubec nebyl hlucnej.. a navic to nebyl vubec corsar delal to nejekaje jinej vyrobce a i tak byl kvalitni..s tema zdrojama to chlapci trochu prehaniteu me se hraje na pomer cena vykon
josefbuba píše:Pythone, ano.. přesně informativní hodnota tvého příspěvku je rovná přesně 0. Potřebujeme takových příspěvků víc.![]()
Proto doporučím někomu SSD, co má záruku 3 roky místo toho, aby měl záruku 5/10let. Bravo.
A zvlášť, když SSD lze odrovnat trvalým zápisem dat do 2 let. Pak je možné si nechat vrátit peníze nebo poslat na reklamaci a dostat novějšíProtože je to spotřební zboží a víc nevydrží
![]()
Nevím, proč někomu nedoporučit Samsung Evo, když ceny SSD padají nebo jsou v akci.
Případně jakýkoliv jiný SSD, která má velkou záruku a je výkonově stejný jak Samsung Pro. Já třeba mam SanDisk, vím, že je to na nic, ale za tu cenu za kterou jsem ho koupil nový se zárukou si nemůžu stěžovat.
Lidi dost slyší na slovo záruka na aukčních portálech, kdyby chtěl více místa, tak má možnost a nebo si ho nechat, jak chce. A ví, že 5 nebo 10 let mu vydrží.
// Já třeba ve své R4 mam všechny pozice 5.25" obsazené, kéž bych dal na radu Kineczka a nevzal XL, ale tak co už.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků