Já zapomněl, že na redditu, techpowerup a tomshardware nebyla o tom ani zmínka.
Promiň, že nečtu český odpad (přelož a přeber si to jak chceš) na fórech - nemam na to čas a kvůli takovým chytrákům diskusi zde vynechávám, jestli si myslíš, že nevím, co znamená TBW, tak viz opět můj první odstavec na který odkazuješ.
Taky bych rád poznamenal, že nevím jakou máš zkušenost s reklamací. Čeští prodejci se k tomu staví, protože v našem banánistánu je možné všechno.
Já mam velice dobrou zkušenost a stále mě to utvrzuje v tom, že je lepší to posílat výrobci. Vždy vyřešení mé reklamace na 1*. Přitom se prodejce i distributor oháněl mechanickým poškozením a poslal jsem to výrobci a vyměnil to

Narážku na mě sis mohl vynechat. Já jsem si tě taky nevzal do huby, tak si mě taky laskavě neber do huby, jo? Kdyby si radši napsal: "Evo neber, viz diskuze tady a tady a raději vem PRO nebo Intel a nebo cokoliv jiného a konkrétní model", tak to nechám být, ale takhle jenom vyvoláváš flame a já zapomněl, že ti vlastně jde o to flame, abychom se mohli bavit.
Určitě dotazující na sestavu má čas to dát na XY fór a prolejzat to přes místní šašky a hledat tam cokoliv užitečného. Proč to vlastně nedat do Pravidel fóra nebo založit před založením dotazu na sestavu a SSD si prosím pročtete, které komponenty se nám tady nelíbí, nepreferujeme je tady, protože nastal ten a ten problém. Já zase zapomněl, že to by tě stálo hodně práce a času a raději si budeš honit ego