O tyto věci ve světě financí se také okrajově zajímám. Nicméně v tuto chvíli neřeší ani zdaleka mou situaci. Obecně si myslím, že v případě těchto technologií se dá čekat nějaký kratší čas. V případě čekání dlouhodobě (pro mě 3 měsíce a více), mi přijde, že se člověk dostává do začarovaného kruhu, kdy se s nadsázkou dá říci, že se pořád dá na něco nového/lepšího čekat.
Proto se Vás chci zeptat ještě trochu jinak... Dá se v cenové hladině do 55-57 tisíc sehnat pořádné dělo s IPS monitorem na hraní 2K her - ve složení takovém, aby umožňovalo snadný upgrade v budoucnu? Případně využití některého AMD prvků, aby se ušetřilo na pořádný monitor - a po pár letech koupit třeba pořádnou grafiku od Nvidie, nebo tak něco?
Chápu, že nikdo z nás nemá věšteckou kouli a tudíž nevíme, jak budou herní sestavy vypadat za 3,5,8 a deset let. Chtěl bych tedy návrhy sestavy, která za rozumnou cenu utáhne 2K hry ( + dobrý IPS monitor na sledování filmů z větší dálky) a zároveň umožní budoucí upgrade bez nutnosti kupovat 80% nových komponentů. Snad jsem se vyjádřil přesně. Za spekulování se omlouvám, ale tolik peněz neutrácím každý den