Upgrade PC, 10-12000

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod seth123 2. 7. 2020 11:31

Před lety jsem zde si zde nechal poradit s komponenty do PC a byl jsem spokojený. PC slouži dodnes a chtěl bych poradit znovu.
Takže učel PC je hrani WOW classic, net, youtube, ze současného PC bych si chtěl nechat case Brutus M25, zdroj Be quite! Pure power 400W a grafiku RX470 zbytek půjde do synovcova PC.

Kde je zakopaný pes, používám BT headset a v PC mám BT dongle, sluchatka samotná podporují BT5 jenže dongle BT4 a dochází tam při zapnutí mikrofonu k poklesu kvality zvuku. Upřímě nevím jestli investovat prachy do desky s podporou BT5+ nebo si sehnat mikrofon(zas další zgarb na stole :D), navíc předpokládám, že BT v desce bude mít daleko lepší dosah jak ten dongle.

Taktovat nechci
PC si složím sám
PC spíše tižší
W10 mám

Co jsem si tak skládal do košíku těch 10-12000 mi přišlo reálných.
Asi něco takového https://www.czc.cz/192293,264414,289975/kody disk prosím do M2, samozřejmě může to být i intel.

Děkuji.
seth123
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 2. 7. 2020 20:50

Prepina se rezim headset s rezimem speaker/headphones. Treba u mych sluchatek Sony XM3 se toto nedeje. Obavam se, ze vymena BT adapteru Ti v tomhle nepomuze - naprad bych vyzkousel sluchatka jinde, treba u nejakeho notebooku, u kamarada ... abys nevyhazel xy penez a nezjistil, ze problem, jehoz vyreseni bylo motorem te investice, se tou investici nevyresil.

Nechci malovat certa na zed. Ale pro zacatek proim rekni co je to za sluchatka. :)

Jinak desku i pameti mas vybrane k procesoru skvele. ;)
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod seth123 3. 7. 2020 13:34

Sluchátka jsou audio technica SR30BT. Jejich primární určení k ipadu splňují naprosto senzačně. Já je ani nekupoval kvůli mikrofonu. Jenže člověk byl zavřený doma a tak jsem zase začal pařit a občas je dobré prohodit nějaké to slovo. Jako já ten upgrade ani tak nepotřebuju, na I3-4160 běží wow skvěle. Sice někdy mám výpadky zvuku ale to přičítám buď donglu,s ipadem na 3 metry bez problému to jede.

Bohužel vyzkoušet to nemám kde. Ano máš pravdu, po zapnutí mikrofonu se to přepíná do speaker/headphones a automaticky si to nastavý kvalitu.
seth123
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 3. 7. 2020 13:36

Ja se prave obavam, ze to prepinani je vlastnost sluchatek.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN