Zdravím, před více než 10 lety jsem si tady nechal doporučit sestavu a ta pořád šlape jak hodinky, ale dochází jí dech, potřebuji tedy nový počítač. Chtěl bych ho mít zase na dalších 10 let, takže spíš než špičkový výkon, tak vyšší odolnost (hlavně tedy kvalitní desku, zdroj a u SSD disku spíš, než honit rychlosti zápisu, tak delší životnost).
Na hlučnosti mi nezáleží, stejně jako na vzhledu (na bedně bych chtěl co nejvíc ušetřit, takže nemusí být hezká). 25 % hry, 25 % úprava 2D a3D grafiky, 50 % běžná kancelářská práce.
Operační systém nemám (resp. mám starou licenci na win 7, ale OEM verzi a ta, pokud se nepletu, není přenosná).
Nyní mám 2x 24" FHD monitory, ale pridal bych k nim casem jeden 27" 4k a chtel bych je mit zapojene vsechny tri soucasne - na kancelarskou praci a sledovani videi, ne na hry. Pokud je zapojení 3 monitorů současně u této ceny nesmysl, tak bych zůstal u dvou.
Taktovat nebudu.
Stavět si sám nebudu - pokud objednám v alfa.cz, tak tam to sestaví bez problému, nebo je lepsi se se sestavenim obratit jinam?
Limit 35.000 je orientaci, takze pokud by nejaka castka navic nejak vyrazne zvysila vykon, tak muzeme az k +- 40.000. (Bez periférií, vše mám).
Díky za radu.