Chcem sa poďakovať za pomoc s odporúčaniami. Prakticky som dal na KineCZkovu zostavu. (Až teraz som si všimol že bola odporučená skôr ASUS grafika, ale tá nebola na sklade a nepredpokladám, že tam budú nejaké dramatické rozdiely) Síce s prekročeným budgetom, ale nakoniec teda takto:
https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm ... 871627A629Ešte mi chýbajú Case ventilátory, na ktoré sa mi už nechcelo čakať, keďže neboli dostupné, dokúpim čoskoro.
Oceňujem hlavne, že som nemusel riešiť kompatibilitu, či sa všetko zmestí, či budem mať všetký káble čo potrebujem atď.
PC je poskladané, nabehlo na prvý krát bez problémov. Ešte budem riešiť tie vetráky a upratovanie káblov.

Zopár postrehov:
- Neviem, či táto info niekomu na niečo bude, ale MB revíziu mám 1.3
- Skrinka je fakt super, vôbec som netušil, že tam je ten hub na ventilároty
- Veľmi chválim Anti-sag kit ku grafike a spôsob uchytenia, aj keď som musel použiť iné šróbiky ako písali v návode (boli tam po dva druhy, tak zrejme presne pre takýto prípad)
Zopár otázok:
- Ako a kam presne umiestniť 6 vetrákov? 2 - dopredu, 1 - dolu, 2 - hore, 1 - dozadu?
- Aký mód na PSU zvoliť a ako ho otočiť. Momentálne mám normal mode a vetrák ide dole.
- Kvôli airflow, odstrániť krytku označenú na obrázku červenou?
- Je problém, že k CPU mám zapojený len 8 -Pin? (4-Pin kábel ani nemám)
- CPU fan zapojiť do HUBu alebo samostatne do dosky, a do HUBu iba case fany?
- Vadí keď mi teplovodivá pasta trochu vyšla spopod ventilátora? (fakt iba trochu)
- Teploty CPU mám v idle okolo 45, pri hraní takých 65, pri teste záťaži bolo najviac 85 stupňov. Je to OK? Zlepší sa to keď zlepším airflow?
(áno čo sa týka airflowu, veľa vedomostí ešte nemám)
vďaka ešte raz