Dobrý den,
po mnoha letech bych potřeboval novou mašinku a prosím o radu s komponenty.
Primární užití jsou hry a popisování RDG vyšetření na dálku, event. tedy něco jako grafické programy.
V současnosti mám obyčejný QHD monitor, který bych si nechal a pokud by bylo více práce na dálku, vyměnil bych ho za nějaký medi monitor s vyšším rozlišením.
Hry - simulátory, zaklínač etc.
Co jsem zatím studoval současný trh, tak jsem uvažoval postavit to na Ryzenu 7800X3D + RTX4070 Super s tím, že kdyby časem náhodou grafika nestačila (vtipné, když to píše někdo s GTX 970, že ),tak by to šlo vyměnit za nějakou budoucí 50xx...
Hlučnost by bylo fajn mít alespoň trochu LN, teď mám kdysi zde doporučenou LN sestavu v Define MINI s Arctic větráčky, nijak neladěnou, grafika se stock chlazením, takže kdyby to šlo trochu utišit, bude to plus.
Case jako Fractal North asi do takové koncepce nezapadá, co ? Líbí se mi, ale nechci kvůli krabici budit děti...
Cena za case + obsah cca 40-45k.
Na světýlka nejsem, sklo na case považuji spíše za mínus, pokud to nepřinese třeba nižší hlučnost.
Periferie mám, složit bych si to chtěl sám.
Pokud jste dočetli sem, moc děkuji za doporučení něčeho konkrétního, co bude spolu dobře fungovat.