Nefunkcni odkazy TS Bohemia

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod PánZLán 13. 9. 2024 12:55

CZC už není relevantní brát do úvahy.
PánZLán
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan 13. 9. 2024 13:02

CZC bych sem netahal, to se ted viditelne zbavuje vseho co ma skladem i pod nakupni cenou. Pres Allegro jsem tam treba koupil 100Hz 27" fullHD monitor za 1300Kc a protoze jeste dorazila sleva od Allegra, tak me pri nakupu dvou vysel jeden pod 1100Kc. Za tu cenu se neda koupit ani bazarovy. Takze tam postupne fakt zustava jen to, co vubec nikdo nechce. Ale mel jsem jich vzit vic a u pribuznych postupne povymenovat vsechny ty 19" a 22" "poklady" :)
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Junior

Odeslat příspěvekod meda2016 13. 9. 2024 15:22

Allegro bych sem netahal ;-)
meda2016
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petra2800 13. 9. 2024 19:08

PánZLán píše:CZC už není relevantní brát do úvahy.

Ano vše jednou končí, ale kdo hlídal AKCE tak mohl získat a ušetřit opravdu mnoho. Přítel tam koupil za levno velmi levnou židli a původní doprava za bezmála 400,- Kč uhradilo CZC.

Obrázek

Obrázek

Kolega z práce tam kupoval case, kde se jinde prodával za 2700,- Kč, ale CZC ho srazilo až na nechutně hezkých pod 700,- Kč, což už jsou totálně nesmyslně nízké ceny, nebo některé herní myši pod 119,-Kč...bohužel stačilo pár hodin a CZC sklady vyprázdnilo velmi rychle...

Ovšem se nekonala AKCE ve stylu RTX 4090 za 15 tisíc, to zase ne, ale spíše CZC klávesnice, myšky, židle byli za extrémně levno až 85% slevy...docela masakr.
Petra2800
Junior

Odeslat příspěvekod meda2016 13. 9. 2024 19:36

Nic není tak OT, jako včerejší inzerce na vyprodané zboží.
meda2016
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Falhar 14. 9. 2024 07:06

KineCZek píše:DS jsou dnes komplet nove, uz na novem eshopu.

Linky na 75k, 100k a 133k pořád nefungují.

Ten 75k vypadá že je starý link. A u 100k a 133k je možné že je problém s tím, že některé komponenty už nejsou dostupné.
Falhar
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 14. 9. 2024 09:15

Ty dva posledni vazne nejedou. Ale fungovaly jeste pred par dny. Ted to u neceho pise ze nelze objednat vice nez 0ks.

Ten 75k byl moje chyba, ten uz by mel fungovat.

-- 14 zář 2024 10:30 --

//edit

Uz jsem nasel vinika. Z nabidky vyradili zdroj, ktery v tech dvou drazsich sestavach byl. Z te nejdrazsi pak vyradili jeste neco dalsiho. Co je velice nestastne, tak k uplnemu rozbiti celeho odkazu staci jedna jedina z prodeje vyrazena vec a odkaz se komplet rozbije. To je velmi nestastne reseni.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 14. 9. 2024 11:03

Vypadá to, že většina chyb je již odstraněna - a nebo na stránkách už nikdo není a server není přetížený :) Každopádně dnes jede vše krásně, rychle a filtry fungují.
Možná by stálo za to místo košíků používat nákupní seznamy - sdílet je lze také, jen je trochu otrava s tím dělat.
Emil Pastelka
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 14. 9. 2024 12:19

To tam nekde je dostupne? A funkcni bez prihlaseni? Hlavne ten druhy bod je stezejni.

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod meda2016 14. 9. 2024 14:36

No..... Nevím. U mne, pokud stránka TSB právě teď nespadne do 500 Internal Server Error, tak trvá načtení košíku z DS asi 40 sekund OPRAVA 65 sekund!
EDIT: Vůbec nezáleží na počtu položek v košíku TSB:
Kód: Vybrat vše
https://www.tsbohemia.cz/nakupni-kosik#share=[{%22productId%22:367623,%22count%22:5},{%22productId%22:518177,%22count%22:1}]
meda2016
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 14. 9. 2024 16:10

Oni se v tom hrabou i o vikendu, prehazujou testovaci buildy mezi servery, tzn "produkcni" web ma drasticky mene systemovych prostredku = user experience jde do kytek.

Fakt to byla (a bohuzel porad je) vice ci mene BETA.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 14. 9. 2024 19:01

KineCZek píše:To tam nekde je dostupne? A funkcni bez prihlaseni?

Vytvořit to může jen přihlášený uživatel, ale otevřít kdokoliv - viz test.

Nicméně, když se dívám na to URL, tak se nejedná o odkaz na seznam samotný, ale na soupis jeho položek. V URL jsou tedy samotné jednotlivé produkty :( jako "&id=138531".
To je škoda, protože nelze seznam operativně měnit - a ne, nejde odkazovat na seznam samotný. Respektive po úpravě URL to lze, ale seznam je bez položek.

Chová se to stejně, jako zmíněné košíky - URL také obsahuje jednotlivé položky. Škoda, doufal jsem, že to bude podobně jako v CZC, kde jsem měl seznamy typu "PC za 50K" a jen průběžně aktualizoval obsah. Ale tento systém z pohledu vývojáře také chápu (netřeba ukládat další data).
Emil Pastelka
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 14. 9. 2024 19:19

Jinymi slovy to pro mne nic neprinasi. :(

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 14. 9. 2024 20:21

Přesně tak, ba naopak ;)
Emil Pastelka
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 9. 2024 08:03

Tak jednoduse zmenit pristup uzivatele fora, tedy neodkazovat tu na kosik nebo seznam nejakeho eshopu, stejne to je skoro skryta reklama, ale odkazovat na jednotlive produkty, muze se vyuzit vic eshopu, nemusi to byt ani odkazy do eshopu, klidne odkazy na srovnavace cen typu zbozi.cz, heureka.cz nebo srovnanicen.cz.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka