Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Vebloud píše:
S tím CADem, znám jednu kancelář, kde dělají se SolidEdgem (3D modelařina pro strojaře) a ty mají 2 Xeony 3,6 GHz, 2GB DDR 400 ECC, a grafárny Quadro, ale i člověk co s tím dělá, říká, že je to skoro předimenzovaný. Taky stojí 100k jen komp. /quote]
Vebloud píše:Já to myslel tak, že mají dva Xeony v jednom kompu.p/quote]
fnuk píše:No nevim. Pro středoškolákla na CAD co jste navrhovali je hóóódně předimenzovaný. Samo že na postraní (později hlavní tj hraní apod) činnosti se výkon hodí
Jsem na vejšce strojní. Zatim co jsme dělali nejrozsáhlejší věc v CADu (2D), byla v základní etapě převodovka. Celekem výslednej soubor má do 6MB, v tom souboru je vše namrskaný (pohledy, sestavy apod.). Na 1400 Duronu 384MB Ram to ani nehrábne na disk. Autocad 2002 + Mechsoft 2000.
Nevim, v čom se budou učit na průmce, ale pochybuju že toho moc budou dělat Catii apod. /quote]
DigitalDooM píše:proboha kde na vejšce ? mi už dělaly 3D projekt v Ideasu atd ... ani můj PC na to není zrovna dvarát výkonnýjinak na střední to byla hrůza ..P4 1800 s 768MB Ram a j myslel že se pos než to v mecfhaniklu u složitějšího 3D modelu něco udělalo ... bleh ... nervy mám jenom jedny takže si je nehodlam ničit u pomalého PC ...
e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků